Cvece je ukras baste |
Odgovori | Stranica <1 23456 18> |
Korisnik | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja drugarice,gledam ,gledam,pa se pitam jesam dosla il sam posla ,prosto sam zaboravila sta ti sve imas,nebih znala sta da izdvojim,sve je prelepo,Magnolija je lepa sledece godine bice tu puno cvetica,Clematis,prelep.....svaka cast za sve
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jos malo cvetica...nesto staro,nesto novo...
zuta perunika procvetala,a krenule i ostale Krenule i ruze da cvetaju,raduju se ovom lepom,majskom suncu... Blu Moon (cajevka) Kolet (grmolika) sve vise cvetica klematisa " Jesam mala, al` sam ipak procvetala"- kalanhoa manginii tibuchina stefanotis (madagaskarski jasmin) cele zime mirovao,sad je najzad krenuo hoya australis |
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće Wanesa, posebno izdvajam hoste i perunike, one su...
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće veselim se svakoj novoj slikici
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Woow koliko tulipana a tek koje ruže,ruže su zakon!!!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tikvic,hoste sam od skoro pocela skupljati,kao i perunike...tek pocinju cvetati,tako da jos uvek ne znam kakvih imam. Radujem se svakom novom cvetu,kao i tvojoj poseti! |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan, i ja se uvek obradujem kad vidim da se otvorio novi cvetic,a posebno me raduje kad vidim da mi je neko bio u poseti. Hvala od srca!
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andjelka,tulipani su vec precvetali,na zalost,ove visoke temperature su doprinele da je njihovo cvetanje brzo proslo, ali su zato ruze zakon,one cvetaju celog leta,tako da cemo dugo uzivati u njihovom cvetanju. Hvala ti na poseti
|
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon,zadovoljstvo je moje sto te opet vidim u svome vrtu! |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu sam ponovo i razgledam divno cvijeće
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wanessa kod tebe sve cvijeta, perunike su mi posebne osobito mi se sviđa žuta perunika.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bozeeee,sta si ti tu sve stavila,,zaista ti je lepo Vajgela ovi Irisi,ma da ne poverujem procvetao plumbago,draga moja drugarice,cestitancija
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh a Clematisi,to zaboravih,kako lepa boja,Kandilice...kalanhoja....i moja ce da procveta a da ti kazem u poverenju,imam i ja plavi Clematis
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno cvijeće
|
|
život je more
|
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako biljke kod tebe uzivaju i bujaju,a tek cvetajuOna trsava belo-zelena hosta,ljubicanstveni klematis,kalanhoja manginii...obaraju s nogu
A,molim te,reci mi kad i kako se Jasmin moze zakoreniti (videla sam ovde kod mene u komsiluku jedan mali,zgodan i pristupacan za "uzimanje reznica" pa sam mislila da se samoposluzim ).Ima li to smisla raditi,hoce li se primiti,pustiti korenje? |
|
The impossible is often the untried.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nešto novo, nešto staro....i na kraju -plavo. bravo za vranjemil. sve ti je lijepo,draga Betty. naučila sam još jedno ime za pakujac-kandilica, baš lijepo. |
|
Wanessa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon
Smail, i meni je zuta perunika najdraza,nekako mi je najveca i najlepsa! Leona,vajegela me je bas iznenadila svojim cvetanjem,vise im cvetova nego lisca,a sto se klematisa tice, jos su mladi, ali ja sam zadovoljna, bice i vise cvetova, nadam se...
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |