dinazg - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlično Dina!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si brza!!
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
majstorica za sve... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Okić
Mladi grm Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej Dina , MM je na Šipanu, pa sam često na kompu. Zato sam brza. Pozdrav
|
|
dinazg
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Klara.
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božica-baka
Već proklijao Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme Dina eksplozija.......tebe ko ni mene ne popušta...bravo!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sa fejsa požurila ovdje, ne znam koji je ljepši, bravo. Zbilja si bila vrijednica.
Da li je most print? Cvjetni su rižin papir kako mi se čini.
Divno!
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijetni je rižin papir, a ostalo je print na rižinom papiru.
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bit će toga još Božice!
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
big,big like za sve radove
|
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti se na veliko spremaš i jako dobro ti ide, sviđa mi se ovo što si nam pokazala! Posebno mi je interesantan ovaj tanjur s glagoljicom, to si isto printala?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, to je isto print. dosta toga sam počela sama printati.
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala tifany
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Okić
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš bi mi takav trebao za more ovo ljeto Ali trebala bi potrošiti previše konca ....
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa gdje je zapelo? čekaj samo da se vratim s Krka pa se čujemo!
|
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dinazg
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |