Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme boca sa dijevojčicom je božanstvena i ostale dvije su ljepa ali ona mi je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Saro....
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve ti je krasno ali country p. me odusevljava svojom jednostavnoscu a samim tim i ljepotom...bravo mamina bas si talenat i njeguj ga.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
odavno nisam boce obrađivala...Evo sam se malo iživljavala na ovima...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Možešići u proizvodnju,super je.
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Super slikica
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Dalija-na googlu potražiš pojam country painting pa odeš na slike.Odatle možeš izvuć uzorke a možeš i sama kombinirat jer su crteži sami po sebi vrlo jednostavni.Bitno je slijedit način rada.Lakirat možeš da bi se (kao i kod svega) zaštitio rad.
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Ja sam zbilja mislila da su krpice a ne crtež gdje si uzela skice za izradu crteža ?I dali to sve na kraju lakiraš jako mi se dopada pa bih pokušala tako nešto sad dok sam na hospitalizaciji jer nemoram vući toliko tog sa sobom ko za dekupaž.
Vita jela zelen bor molim ekspres odgovor
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jani-
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatki ti je country painting
![]() ![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Hvala svima
![]() Mima-ne znam točno definiciju "country paintinga".Uglavnom,na odabranu površinu (platno,daska,tkanina,staklo,...) sama iscrtaš motiv ili ga,koristeći indigo ,prekopiraš po već postojećem uzorku.Karakteristika samih crteža je jednostavnost,žive boje,puno prugica,točkica,cvjetića,...,sjenčenje i neizostavno ,na kraju, crtice po rubovima koje imitiraju mašinsko štepanje."Zakrpe" koje se slikaju izgledaju kao pačvork (način šivanja prekrivača i jastuka i ... I ja sam početnik u ovome ...Nadam se da sam ti dobro pojasnila ![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() Ovo je stvarno krasno |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I meni se sviđa. Daj nam malo više napiši o tome.
|
|
![]() |
|
hvala!!!
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Baš je slatko....super je
![]() |
|
![]() |
|
neznam kaj ti je to al je ljepo
|
|
|
|
![]() |
|
nije decoupage ali morala sam vam se pohvalit sa svojimprvimpokušajem country paintinga
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mren !!! Za one stroke postoje liste preko kojih se uči raditi poteze (jedan motiv se sastoji od niza osnovnih poteza).Što više vježbaš to sa više poteza barataš.Nije komplicirano.Dakle ovdje se ne radi o klasičnim šablonama.Sve se prostoručno slika.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mren, možeš sama na printer iscrtati šablonu, i zatim na tvrdi najlon irezati sa skalpelom, ima ih dvije vrsti, jedni su oni na uvlačenje, a ja upotrebljavam bolničke
ima ih više vrsti a li najbolji su oni koji su mali i uski, čuvaj prste, ja sam se masu puta porezala, ali mora imati držač. |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
ova ideja sa kutijom za kruh je predobra....svaka čast za ideju...a jel taj one stroke radiš preko nekih šablona...te šablone sam vidjela na nekoj stranici za naručiti....sad mi ništa nije jasno,mislila sam da je to iz glave, a kad tamo šablona....to je za mene fakultet, ja sam još prvašić....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |