Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Rezano cvijeće i aranžiranje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Aranziranje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Aranziranje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Korisnik
Poruka
suncokretic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suncokretic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 16:42
Milice, lijepi su ti radovi! Možeš se zaposliti u cvjećarniSmile......
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 19:43
smile141
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2008 u 20:34
ovo je za svaku pohvalu milice . bravo
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 12:47
Dobila sam ga na poklon i mislim da zasluzuje da se vidi (mozda bude ideja za vase aranzmane Wink)

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
milica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 236
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 16:52

evo mene sa jos slika kao sto sam obecala
Na vrh
milica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 17:05

da li vam se svidja? Posle probnog eto i pravog bider majera
Na vrh
chelava View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje chelava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 21:04
vauuuusmile55
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suncokretic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 21:29

ovo je samo moj pokušaj stavljanja slika :) buket nisam ja radila.
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suncokretic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 21:30
yes! uspjela sam! uskoro ću dodati koju sliku onog šta sam ja radila, ovo mi je sad bilo "pri ruci".....
@Milice: ovaj bijeli buket sa kalama ti je prekrasan!
Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2008 u 09:53
Milice, buketi su predivni... BRAVO!!
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2008 u 13:05
smile227Ljudi, slike su vam sve predivne. Nešto ću vam i ukrasti, nadam se da me nitko neće tužiti za povredu autorskih prava.
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suncokretic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2008 u 13:10

ovo su neki od mojih radova.
Ja vas molim iskrenu kritiku! Mogu ja to podnijeti (valjda:))
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2008 u 20:23
Rozi aranžman bih odmah posvojila toliko mi je lijep (sama ne mogu vjerovati jer inače nisam neki ljubitelj cvijeća roze boje). Je l' to stol za mladence? Predivno je ma što da je!smile55
Crveni su krasni također,  no izazivaju mi tužne asocijacije ( to je već moj problem). Mislim da su pogođeni za crkvu jednako kao i bijeli aranžman na oltaru.
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suncokretic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 06:54
Hvala!Smile
Ni moja nije roza bojaTongue!
Na vrh
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje suncokretic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 06:56
Zaboravila sam, je, stol za mladence je.
Na vrh
milica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 15:58

evo jos nekih od mene
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 16:33
Milice fantastično, da je po mome "oskar" ide "harfi"
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 21:12
da i ja prokomentiram  kao neka tamo cvećarka mislim da ovim  cvijetnim dekoracijama  uopće nema što za zamjerit . pogođena boja , stil  namjena  što se uostalom vidi ,jer za ovo ipak treba biti stručnjak, što nije baš jednostavno .  možete nekome dati brdo vcijća . ako on nezna što sa time napraviti , onda stvarno niš koristi . ali  ovo je dosta dobro aranžirano po meni najbolja od svega je crvena ruža sa zelenim listovima . ali svemu ostalom nemam što prigovo riti. svaka čast  tražili ste mišljenje. pa evo to od mene   
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2008 u 22:03
Milice predivno, što ih više gledam to mi je teže odlučiti koji je naj.....
svaki je lijep na svoj način Clap
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2008 u 18:28
Bravo, pridružujem se Branki i moj glas ide "ruži u zelenom šlafroku" (daj odaj tajnu čime si to obavila ružu, šlafrok je purgerski izraz za kućnu haljinu). Ideja mi je fenomenalna.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.