Aranziranje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
suncokretic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice, lijepi su ti radovi! Možeš se zaposliti u cvjećarni
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ovo je za svaku pohvalu milice . bravo
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dobila sam ga na poklon i mislim da zasluzuje da se vidi (mozda bude ideja za vase aranzmane
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
![]() ![]() evo mene sa jos slika kao sto sam obecala ![]() |
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
![]() ![]() da li vam se svidja? Posle probnog eto i pravog bider majera |
|
![]() |
|
chelava ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 14 |
vauuuu
![]() |
|
![]() |
|
suncokretic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ovo je samo moj pokušaj stavljanja slika :) buket nisam ja radila. |
|
![]() |
|
yes! uspjela sam! uskoro ću dodati koju sliku onog šta sam ja radila, ovo mi je sad bilo "pri ruci".....
@Milice: ovaj bijeli buket sa kalama ti je prekrasan! |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Milice, buketi su predivni... BRAVO!!
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ovo su neki od mojih radova. Ja vas molim iskrenu kritiku! Mogu ja to podnijeti (valjda:)) |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Rozi aranžman bih odmah posvojila toliko mi je lijep (sama ne mogu vjerovati jer inače nisam neki ljubitelj cvijeća roze boje). Je l' to stol za mladence? Predivno je ma što da je!
![]() Crveni su krasni također, no izazivaju mi tužne asocijacije ( to je već moj problem). Mislim da su pogođeni za crkvu jednako kao i bijeli aranžman na oltaru.
|
|
![]() |
|
Hvala!
![]() Ni moja nije roza boja ![]() |
|
![]() |
|
Zaboravila sam, je, stol za mladence je.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo jos nekih od mene |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Milice fantastično, da je po mome "oskar" ide "harfi"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
da i ja prokomentiram kao neka tamo cvećarka mislim da ovim cvijetnim dekoracijama uopće nema što za zamjerit . pogođena boja , stil namjena što se uostalom vidi ,jer za ovo ipak treba biti stručnjak, što nije baš jednostavno . možete nekome dati brdo vcijća . ako on nezna što sa time napraviti , onda stvarno niš koristi . ali ovo je dosta dobro aranžirano po meni najbolja od svega je crvena ruža sa zelenim listovima . ali svemu ostalom nemam što prigovo riti. svaka čast tražili ste mišljenje. pa evo to od mene
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Milice predivno, što ih više gledam to mi je teže odlučiti koji je naj.....
svaki je lijep na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bravo, pridružujem se Branki i moj glas ide "ruži u zelenom šlafroku" (daj odaj tajnu čime si to obavila ružu, šlafrok je purgerski izraz za kućnu haljinu). Ideja mi je fenomenalna.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |