Sukulenti u cvatu |
Odgovori | Stranica <1 23456 46> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute odlično izgledaju
na dobrom su mjestu, samo ih nemoj puno zalijevati ove zime, bolje da zaboraviš koji put nego da ima daš više vode i ja onu echeveriu sa prve slike sklanjami zimi, vani mi obavezno propadne, a graptopetalum paraguayese sivi sukulent sa druge slike mi ostaje vani, jedino ga čuvam od kiše ovaj treći, zeleni veseljak - sedum alba, on mi je vani, ima ga i u kamenjaru i u jednom dijelu vrta i on prezimljava bez problema, bar kod mene, tu zna biti i do -6 zimi, nakratko, ali biljke to osjete |
|
Sponzorirani linkovi | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da ovaj sedum (alba) moze u kuci zivjeti, i biti tako lijep. I kod mene je stalno vani i sada ima vec purpurnu boju. Kad god ga netko zeli za u kucu,ja kazem da ne moze, a vidi, moze i te kako! Gute, jesi li ga to sada unijela, ili je stalno unutra?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, ma zar ovaj treci sedum sto si ga ti nazvala alba nije rubrotinctum? Ili si ti mislila na neki drugi?
|
|
OPG 159365
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Natalija , lani je dosla temperatura na -18°C i ja se bojim da se to nebi iznenada ponovilo . Lani nismo bili po zimi tu i meni je jako puno toga propalo , pisala sam sjecas se ?
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jednog sukija koji me je ugodno iznenadio svojim pupoljkom, koji je svakim danom sve veći...Aloa vareigata
|
|
sutra je novi dan
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjećam se gute, i vjerujem ti na riječ, tko se opeče i na hladno puše i ja bih mogla ostaviti neke biljke vani, ali ne želim riskirati - što je sigurno, sigurno je |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nina mislim da nije rubrotinctum, on ima krupnije listove od ovoga |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljudi svaka vam čast predivni su vam sukulenti
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK nema im premca
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam pretražila stare slike.
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvjetala mi Scilla violacea. Baš su slatki minijaturni cvjeteki
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas su slatke, inace ovo je zaista zahvalna i vrlo dekorativna biljcica, a ne trazi nista. Moja je sestra imala jednu u istom pitaru mnogo godina, ona se samo kitila i kitila mladim grancicama...Isto reagira na svjelo pa su joj ove tigraste sarice vise ili manje izrazene, ovisno o tome gdje stoji.
|
|
OPG 159365
|
Odgovori | Stranica <1 23456 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |