black - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvale za bunare
super ideja
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, točno je da je Opsjenin. Nisam napisala, ispričavam se.
Trudila sam se da zamislim tvoju kućicu sa nekim bunarom koji će biti dekorativan i funkcionlan. Na svaki od ovoga možeš staviti na polovicu pumpu, možeš ostaviti krović ili ga skinuti, po želji. Čak i da nije pravi bunar može ga se improvizirati ako dvorište to trpi, krasan je to ukras.
Bitno je da ga uklopiš u fasadu kuće i ostalu okućnicu, sve ovisi što želiš. Drago mi je da ti se sviđaju, eto malo sam si dala truda da ti pomognem i uljepšam dan, i ne samo tebi već i nama
Nisam ni sama znala da se oni i gotovi mogu kupiti,a čini mi se nije teško ni izraditi a ni skupo. Ma super, naučila sam i sama nešto novo i uživala
|
|
Rijeka
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
DOBRODOŠLICA!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K hvala na idejama,već sam se zagrijala za jedan takav u mom vrtu,eto posla za MM.a što se tiče erika one barem kod mene nisu prezimile,stavljala sam ih dva puta dok nisam pročitala da ne podnosi minuse,ali zato vrijesak podnosi i predivno izgleda kad je snijeg a on u cvatu
|
|
black
Nedavno posijan Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ni ja nisam baš vjerovala kad mi je trgovkinja rekla da bez problema prezimljuju , a ja ih pipnem a one već sad nekako suhe i osipaju se ,,, i još su snižene ,,,, pa zar bi bile snižene ako im je sad sezona ?
Al nema veze , nisu bile skupe a barem nek sad kratko uživam u njima kad nema ništa pametnije ! |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
black
Nedavno posijan Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam još malo pripremala teren za posaditi biljkice okolo bunara , pošto za sada ne mislim zidati ništa oko njega ,,, posadila sam neke lukovice koje cvjetaju rano u proljeće , neke Anemone i neke kao male , male plave Perunikice , skroz niske - piše do 15 cm visine ,,,
Nema nekog izbora ni po trgovinama , tako da ću se morati strpiti do proljeća ! Još ću prekopavati i pripremati druge djelove dvorišta ! Uslikat ću vam poslije da vidite kako je golo i neuredno ! |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |