Koraljni kaktus - Rhipsalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
smrčko, hvala na uputi. Imam ga od prije 2-3 tjedna, nisam ni znala što je jer sam ga spasila od susjede koja ga je htjela baciti jer joj se ne sviđa i ne cvjeta (valjda kod nje) a ja nisam znala kako s njim .....
sad znam više
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko hvala za savjete. Prepisala sam!
![]() I nadam se da će i moj jednog dana biti bar sličan ovima od Kiko- ko
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Smrcko super si nam ovo napisala. Imam i ja nekoliko vrsta, ali baš ne napreduju, nešto im valjda fali, pa ću se sada držati tvog savjeta.
Kiko tvoji su čudesni, pokazat ću sliku svojima i objasniti im kako bi trebali izgledati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Daj adresu na pp,šaljem ti mladunče s pedigreom.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nema frke.Na putu je prema tebi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ripsalis ti je prelijep. Koliko sam shvatila nije zahtjevan. Da li ga ima i u drugim bojama?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Boja cvijeta?Stvarno neznam.
|
|
|
|
![]() |
|
Massha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Evo i mog podmladka,od onog svemirca s antenama-zasad se dobro drzi cini mi se..samo ne znam da li malo sporo raste..cini mi se da tvoj raste ko gljiva poslje kise..
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
![]() |
|
Moja nova reznica.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Imam i ja reznicu,ali nemam tako dobar pitar.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš je pravi pitar za ovaj kaktus!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja nemam ni reznicu ni pitar
![]() |
|
![]() |
|
Pitar je puno stariji od mene ali je nedavno obnovljen,mk dobićeš reznicu.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno i kapitalac i reznice i pitar
|
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Ljudi moj rhipsalis upravo cvjeta!
Držala sam ga na prozoru, to mu očito nije pasalo jer mi se činilo da odumire, pa sam ga pribacila na malo tamnije mjesto. Zato i jesam posebno sritna jer mi je zauzvrat vrlo brzo živnio i počeo bacati pupoljke pred Božić...i evo su se sad počeli otvarati!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |