Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koraljni kaktus - Rhipsalis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koraljni kaktus - Rhipsalis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:05
kiki-ko? - zaista sam ti zavidna na tvojim prekrasnim primjercima nevjerojatno neobičnih  oblika , savršeni su.

Smrcko, hvala na savjetima!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:25
smrčko, hvala na uputi. Imam ga od prije 2-3 tjedna, nisam ni znala što je jer sam ga spasila od susjede koja ga je htjela baciti jer joj se ne sviđa i ne cvjeta (valjda kod nje) a ja nisam znala kako s njim .....
sad znam više
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 08:26
Šmrcko hvala za savjete. Prepisala sam!Big%20smile
I nadam se da će  i moj jednog dana biti bar sličan ovima od Kiko- koBig%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 09:01
Smrcko super si nam ovo napisala. Imam i ja nekoliko vrsta, ali baš ne napreduju, nešto im valjda fali, pa ću se sada držati tvog savjeta.
Kiko tvoji su čudesni, pokazat ću sliku svojima i objasniti im kako bi trebali izgledati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 14:51
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:04
i da ja imam ovakav ripsalis sva bi se razmahala od sreće.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 10:20
Daj adresu na pp,šaljem ti mladunče s pedigreom.smile176smile162
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:28
       lijepi pozdrav!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 01:30
Nema frke.Na putu je prema tebi.smile230
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 00:03
Ripsalis ti je prelijep. Koliko sam shvatila nije zahtjevan. Da li ga ima i u drugim bojama?
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 23:40
Boja cvijeta?Stvarno neznam.
Na vrh
Massha View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 144
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Massha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:52
Evo i mog podmladka,od onog svemirca s antenama-zasad se dobro drzi cini mi se..samo ne znam da li malo sporo raste..cini mi se da tvoj raste ko gljiva poslje kise..
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 10:04
Moja nova reznica.

Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 18:25
Imam i ja reznicu,ali nemam tako dobar pitar.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 19:45
Baš je pravi pitar za ovaj kaktus!Clap
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 20:15
Ja nemam ni reznicu ni pitarConfused
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 09:44
Pitar je puno stariji od mene ali je nedavno obnovljen,mk dobićeš reznicu.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2010 u 11:23
ClapClapClap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2010 u 23:42
prekrasno i kapitalac i reznice i pitar
Na vrh
joope View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje joope Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 17:19
Ljudi moj rhipsalis upravo cvjeta!
Držala sam ga na prozoru, to mu očito nije pasalo jer mi se činilo da odumire, pa sam ga pribacila na malo tamnije mjesto. Zato i jesam posebno sritna jer mi je zauzvrat vrlo brzo živnio i počeo bacati pupoljke pred Božić...i evo su se sad počeli otvarati!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.