vrt i okovrt:) |
Odgovori | Stranica <1 23456 20> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prava ljepotica,stvarno lijepo napreduje ova aloa
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo kikachEvo mene i u tvome vrtu...baš mi je drago da si se odlučila pokazati svoj dio raja.Prekrasno
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti!! bas sam ih se zaželila!jos malo pa cu ih i u zivo vidjeti:)
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam da si ih poželila,kako ne bi,dugo nisi bila...ti poželila njih a ja poželila tebe
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su, kod kamenjar imaju pun pansion
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe natalija bas si me nasmijala,imaju stvarno dobru svjetlost ..bojim se samo da ne pretejeram sa zalivanjem,posto je kod nas sunce ,a oni su kraj prozora ja ih moram zalivat jer se isuše
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, otvoren je novi hotel za kućne ljubimce, ovaj puta za cvijeće? Tko nebi primio tako lijepe goste i brinuo o njima. Kad se vrati gazdarica valjda će biti opet onih lijepih makro slikica.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!!
Čekamo nove fotke
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće,a bugica.
Sve je
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
kikach
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam sto bi bez kamenjarice:p bit ce novih slik, cim fax da da odem malo iz zagreba.. do tada evo malo starih slika od ljeta:
rozi i plavi platycodon
surfinije
tradescantije
kalanhoa i krasule
jos malo sukulenata
|
|
kikach
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo kaktusa neobican amarilis (zao mi je sto sam ulovila bijeli stup iza)
svekrvin jezik
i opet bugica
a za kraj nadraži mi inventar vrta
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kikach koje ti ljepote imaš samo naprijed,cvijeće i sukulenti ti oduzimaju dahOvaj neobičan amarilis je jako zanimljiv
|
|
|
|
kikach
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti tea, bas mi je drago da si me posjetila
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni sukulenteki, a i pesek je baš zlatni
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wauuuu ..kako preljepi skulenti ...a pesek je mrak ...obozavam velike pse
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja obožavam velike pse kikach,i meni je drago da sam posjetila tvoj vrt.Cvijeće ti je Svaka čast Jedva čekam nove fotke |
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam išla pogledat tvoje biljke ,posto znam da si poželila ih evo par slikica
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo malo kamenjara
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tu ne mogu izdvojiti nešto posebno sve mi je Prekrasno! Kikach!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |