Gymnocalycium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa da Semira, Mali kaktus-nije baš malen. Ova posuda je 12x12 cm, a imati će izgleda i bebicu. Hvala Natalija. Meni su ovogodišnja novost-prvi put cvjeta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepi su ovi kaktusi ali ja nisam još stekla dovoljno hrabrosti da nabavim ta divna stvorenja.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Mislim da ima oko pet godina
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Za ime kaktusa ćeš ipak pitati tvoju susjedu,ja ću samo reči da su svi jako lijepi
![]() |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pinus ni ja ti ne znam pomoći, ali mogu se pridružiti malom kaktusu u divljenju - kao iz kataloga su, bez ikakvih nesavršenosti
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Koji cvjetovi !!!
![]() Mali kaktus, pinus, natajila predivni su! |
|
![]() |
|
Valjda sam potrefila da ovo spada tu??? Jučer:
![]() |
|
![]() |
|
Danas
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
ja imam ovoga predivan mi cvijet ima i još ima pupoljaka a sad je već hladno ![]() neznam zašto ali moj ima max otovrena dva tri cvjeta odjednom ali zato cvjeta cijelo ljeto... onaj pinusov mi je predivni.. onoliko cvjetova na hrpi ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana,stavi ga na sunčani prozor,možda otvori cvjetove.
|
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Evo i moje slikice:
![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo i mojeg doprinosa ovoj temi.
Na mojim fotićima je gymnocalycium ferrarii. ![]() ![]() Pozdrav...........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
bravo schumy skidam kapu...
|
|
![]() |
|
Schumy,kako veli Tara,skidamo kapu....
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Tara2009 i Kaktusiću, "thank you very much", samo za vas objaviti ću opet nešto od mojih "gymnića" samo kad ih pronađem.
Pozdrav.........schumy |
|
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
thank you schumy
|
|
![]() |
|
Kako sam obećao, našao sam još mojih "gymnića", meni najdraži je gymnocalycium ferrarii:
![]() ![]() Pozdrav...............schumy |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vidim i zaštoti je najdraži, prekrasan je, a još i rascvjetan je
![]() ja sam ih tek ove godine postala svjesna - na gymnocalyciume mislim, ovo ljeto mi je bar jedan propao, volim kaktuse, ali ne poznam ih dobro, kad mi je taj propao počela sam tražiti koji je bio (bio je mali, ali imala sam ga godinu dvije i baš mi je bio drag) onda sam otkrila ime te vrste |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |