Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gymnocalycium
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gymnocalycium

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
Korisnik
Poruka
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 12:01
Pa da Semira, Mali kaktus-nije baš malen. Ova posuda je 12x12 cm, a imati će izgleda i bebicu. Hvala Natalija. Meni su ovogodišnja novost-prvi put cvjetaTongueTongueTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 12:08
Prelijepi su ovi kaktusi ali ja nisam još stekla dovoljno hrabrosti  da nabavim ta divna stvorenja.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 21:08

Gricka,a koliko je star?

Ovaj moj ovo ljeto ne prestaje sa cvatnjom

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2011 u 14:38
Mislim da ima oko pet godina
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 20:20

Ako je lijevi kaktus Gymnocalycium saglione a desni Gymnocalycium schickendantzii, koji kaktus je u sredini ?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 20:39
Za ime kaktusa ćeš ipak pitati tvoju susjedu,ja ću samo reči da su svi jako lijepiClap
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2011 u 23:33
pinus ni ja ti ne znam pomoći, ali mogu se pridružiti malom kaktusu u divljenju - kao iz kataloga su, bez ikakvih nesavršenosti
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2011 u 01:58
Koji cvjetovi !!!  smile227  na tako maloj biljčici.

Mali kaktus, pinus, natajila
predivni su!
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 21:43
Valjda sam potrefila da ovo spada tu??? Jučer:

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2011 u 21:48
Danas

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 17:26
Originalno poslano od člana natalija natalija napisao:

evo mog gymnića

ja imam ovoga predivan mi cvijet ima i još ima pupoljaka a sad je već hladno Cry stavila sam ga u hodnik ali ne vjerujem da će imati dosta svjetlosti za cvatnju...
neznam zašto ali moj ima max otovrena dva tri cvjeta odjednom ali zato cvjeta cijelo ljeto...
 onaj pinusov mi je predivni.. onoliko cvjetova na hrpiSmile
Per aspera ad astra.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 19:25
Zvjezdana,stavi ga na sunčani prozor,možda otvori cvjetove.
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2011 u 12:32
Evo i moje slikice:

Per aspera ad astra.

Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2011 u 16:46
Evo i mojeg doprinosa ovoj temi.
Na mojim fotićima je gymnocalycium ferrarii.

Pozdrav...........schumy
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2011 u 16:52
bravo schumy skidam kapu...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2011 u 17:44
Schumy,kako veli Tara,skidamo kapu....
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2011 u 09:49
Tara2009 i Kaktusiću, "thank you very much", samo za vas objaviti ću opet nešto od mojih "gymnića" samo kad ih pronađem.
Pozdrav.........schumy
Na vrh
tara2009 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tara2009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2011 u 15:00
thank you schumy
Na vrh
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 17:32
Kako sam obećao, našao sam još mojih "gymnića", meni najdraži je gymnocalycium ferrarii:

Pozdrav...............schumy

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2012 u 06:15
vidim i zaštoti je najdraži, prekrasan je, a još i rascvjetan je  smile227

ja sam ih tek ove godine postala svjesna - na gymnocalyciume mislim, ovo ljeto mi je bar jedan propao, volim kaktuse, ali ne poznam ih dobro, kad mi je taj propao počela sam tražiti koji je bio (bio je mali, ali imala sam ga godinu dvije i baš mi je bio drag)
onda sam otkrila ime te vrste

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 9>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.