Flora Art 2011. |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepe slikice :) zao mi je sto nisam isla ali nije mi se dalo jednostavno guzvati kad je sve bilo zbog pape nakrcano...dogodine mozda :(
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, RS!! Uvijek na nas misliš! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove zadnje slike kje si stavila Retriver Sara,toga uopce nije bilo 1. dan ...bas su zlocesti.
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme ajme nadam se da ce mi obaveze dopustiti da se do sljedece godine i ja zaputim na floru... i uzivam u ovim ljepotama.
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto da i ja dam svoj osvrt na ovogodišnju Floru:sve je bilo lijepo i kako treba biti,ali jedna stvar me nervira ,zašto su prodajne štandove sa cvjećem preselili tako daleko od busa i u ono blato kad je tu na početku lijepo zbetonirano i blizu za na bus kad razgledamo sve i kupimo biljčice da ne moramo tegliti.Nije ni fer bilo što je svake godine Flora pomaknuta za dan dva napred po datumima i ako su ti ljudi koji prodaju cvjeće tako skupo platili svoju placovinu onda im nije trebalo uzeti dva dana da ne mogu sa dostavom zbog posjete Svetog oca do štandova,već je Flora trebala biti organizirana prije ,a ne napraviti ovakvu gužvu i metež.Eto toliko od mene.
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra, prodajni štandovi su bili premješteni iz sigurnosnih razloga zbog papina dolaska, sljedeće godine će biti na starom mjestu...
a kaj se tiče drugog dijela tvoga posta, u potpunosti se slažem s tobom, cvjećari su bili jako ogorčeni...ne znam koji pametan um je ta dva izuzetna događaja stavio u isti termin...
Svi koji nisu došli zbog eventualne gužve, mogu žaliti jer gužve uopće nije bilo...možda malo u nedjelju popodne
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svake godine, uvijek iznova i na istom mjestu, čeka nas Zelena priča, izložak majstora iz Vlaške ulice u Zagrebu. Uvijek svježa, uvijek nova, malo remek djelo jednostavnosti i šarma...skromna izborom biljaka, a tako raskošna sadržajem i krajnjim rezultatom...užitak, užitak, neponovljivi užitak...koračajući polako uokolo izloška slušam kako sa svake strane priča malu priču iz velike zbirke svojih Zelenih priča...možda čak i onu od prošle godine, tko zna...tajanstvena mahovinasta gospođica, ogrnuta bršljanom i glave pokrivene velikim slamnatim šeširom sjetno promatra gužvu oko sebe i mnoštvo ljudi koji užurbano prolaze pored nje i ne primječujući je...
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si se potrudila da nam prikažeš djelić Flore. Hvala ti.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sara stvarno si super reporter i hvala
tvoj slikovni prikaz, a pogotovo popratni tekst su kao i uvijek vrhunski |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro da li su te biljke posadene direktno u zemlji ili u vaze? Sta ostne poslje kad zavrsi flora? Rupe u travnjaku? :)
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sa travnjakom bude sve u redu na kraju, ne brini, dado, sve je posađeno u teglama, no one nisu ukopane u travnjak...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fala SR i Pinusu na predivnim fotkicama ipak nam drage Flore...pa kaj ne, naša je, kakva je, da je!
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Saro,baš mi je drago što će na godinu sve biti po starom,a potpuno bi bila zadovoljna da se konačno organizatori dosjete da je šesti mjesec za Floru prekasno i da bi neko normalno vrjeme bilo od 1-15.05,odnosno naj kasnije 15.05 za početak Flore.Svi mi koji volimo cvjeće dolazimo tamo jednim djelom zbog kupovine,a svako ko kupi cvjeće želi ga ćim prije posaditi da mu čim duže cvjeta,stoga šesti mjesec je doista bezobrazno kasno za nas koji kpujemo i sadimo.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ove godine sam i ja propustila floru, a vidim da je bilo divno, no vi ste mi dočarali slikama, baš sam uživala!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam za slike s ovogodišnjeg FloraArta
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam tek sad zavirila ovdje...očito kasnim ama baš u svemu
Pinus i Retriver Sara, fotke su Vam odlične, sve se super vidi. Nisam ni ja bila, nažalost al kad sam vidla fotke kao da i jesam. Ljudi hvala na fotkama, samo tako nastavite, super ste |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |