Sanja 1734 - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Korisnik | |
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može li mi netko otkriti tajnu kako nanese zlatne kapljice na kutiju da izgleda onako staro. Ja probala sa lagano posprejati - velike, probala pošpricati kistom - nikakve. Kakooooooooo? Stripljivo čekam odgovor već par dana.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Zlatne kapljice???Nije mi baš jasno.Preciziraj pitanje.Obično se radi sa smeđkastim kapljicama (pogledaj moju galeriju strana 9,bočica za šećer) da izgleda kao da su crvići grickali.To se najbolje radi sa starom četkicom za zube.Ali pazi, treba se vježbati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kiki-ko to san vidila čini mi se ili na kačinim ili mare nostrum kutijama onako poprskane kao zlatnim kapljicama, zlatnim koliko mogu prepoznati preko slike, a može biti da su i smeđe. Sad ni ja ne znam.
|
|
![]() |
|
Je kiki-ko to su te kapljice vidila san na tvojoj 9. stranici na cukerijeri si ih napravila. Kako, od čega i s čim?
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja sa kistom nisam imala dobre rezultate nego sa čvrstom četkicom.Najbolje mi ispadne kad špricam sa razvodnjenom bojom.Inače ispadne pretamno.Nijansu napravim smeđe-sivu.Pazi na kut špricanja jer umjesto točkica ispadnu suzice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gogs i Kiki ko hvala na savjetu kist - točkice
![]() |
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
lijep pozdrav i dobro došla!!!!
ormari i ostali namještaj je odličan i svaka ti čast na hrabrosti za tako veeeeliki korak na samom početku!!!super su ti radovi, od najmanjeg do najvećeg!!! ![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Super su ti radovi i kako rece Majolina, hrabro, bas hrabro za pocetnika.
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sanja, sve bolje i bolje! Ova zadnja boca pravo remek djelo. |
|
![]() |
|
hvala na komplimentima,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
sanja1734...........stvarno je sve odlicno.....namjestaj mi je suuuuuuuuuper,ma meni nikako da ispadne tako lijepo raspucani.......svaka ti cast......
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Gerberi1 što se tiče ispucalosti trebalo mi je malo vrimena dok shvatin u čemu grišin. Puno mi je draži jednokomponentni nego K2 i jednostavniji za raditi, a efekt mi je puno bolji jer budu veće i neravnomjerne pukotine tako da se odozdo lipo može nazirati boja koja jest. Daje veći izgled starine (pogledaj staru solnicu koju san napravila).
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |