Moj teritorij... |
Odgovori | Stranica <1 23456 23> |
Korisnik | |
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni noviteti,želim ti puno uspjeha i da biljkice lijepo napreduju
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Želim ti uspjeh s novitetima, imat ćemo se čemu diviti
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, imaš krasni vrt i preslatkog ljubimca!
|
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
opsjena
Već proklijao Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla, bit će to još jedan predivan doživljaj u šetnji tvojim vrtom. Već me je očarala ona lavanda.
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima na posjeti mome vrtu nadam se da će ove godine biti bujniji i šareniji
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u slavonskim vrtom.
Lijepo cvijeće, a kućni ljubimac
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još jedna Slavonka prošetala tvojim vrtom. Sve je lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni noviteti, a sada |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas išla u kupnju i naletim na diplademiu,naravno nisam odolila i dvije su sada moje.
Bilo je i tanjih vrhova koje sam pokidala jer hoću bujniju biljku,njih sam zasadila pa će mo vidjeti hoće što uspijet.Stoje na prozoru ispod kojeg je radijator. Uploaded with ImageShack.us |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš su lijepe. I već razmnožene
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh kako lijepe i zdrave dipladenie
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne dipladenije! Moje su čini mi se uginule.. Još su suhe grane bez ijednog lista. Neću ih više kupiti ako se ove ne oporave. Nemam sreće sa njima. Tvoje su biljčice zasađene i još samo da to poslikam i popratim napredak! Hvala draga dok ti se ne odužim a krajnje je vrijeme
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar izbor,predivna je
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dipladenije si kupilaaaa! ja ih već dugo čekam, u nas ih još nema! pametno si uradila, one će se zgusnuti a možda se nešto i ukorjeni!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas ti je lijepo, a plucnjak je presladak! :) Kako ti se drze reznice klematisa? MOji su za sada ok!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arim i kod tebe je jako lijepo, sve više boja i zelenila, a baš mi je slatka ova osunčana mlječika! Muškatle su ti već vani?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso ,a clemantisi jedna grančica suha a druge su do jučeer bile dobre danas počele žutit
Anaida, u mlječiku se zaljubila na prvi pogled kada sam bila na moru, i odmah donijela jednu u slavoniju Muškatle iznijela jučer pa već je toplo Hvala vam na posijeti |
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš već puno cvijeća iako je proljeće tek krenulo a snijeg do malo "krasio" tvoj vrt
Ne srami se, slobodno staviš veće slike da uživamo u prekrasnoj magnoliji na pr.
A pesonja je krasan!
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |