Moje orhideje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo vam malo šaljem za dobro veče i da mislimo da če uskoro prolječe. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Hvala puno na dobrodošlici, drago mi je da vam se svidja moje cvijeće a posebno runolist. Donijela sam i sestri prošle godine pa vidječemo kako če uspjevati u Sarajevu.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dobro došla Fahira!
Imaš prekrasno cvijeće,a najviše me oduševio runolist. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ako moj preživi zimu svakako draga moja prijateljice Tikvić od srca ću odvojiti dio runolista za tebe
![]() |
|
![]() |
|
KUPIČU JA SEKA RUNOLISTA PA DONIJETI U MAJU
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
S radošću zavirim i u tvoj vrtić-dom-terasu..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dobrodosla Fahira, pozdravljam te iz hladna Slavonije, lijepe biljke imas
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti. običi ču i ja vaš vrt samo da malo sredim i uhvatim vremena. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Seko Sarajkina dobro došla k nama!
|
|
![]() |
|
Hvala vam na dobrodošlicu. Puno pozdrava iz hladnog Kopra. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Već vidim svašta lijepog na proljeće i ljeto kod tebe!
![]() Šteta za bugenviliju. Ja sam svoju zamotala, ali bojim se... kad odmotam....
![]() |
|
![]() |
|
Vani na tarasi držim jasmin, bogonviliju lipe ružu sitnu staviču pa čete vidjeti i jednu malo maslinu i oko nje kaktusi i drugi kaktusi na prozoru i ništa mi to nije smrzno a ona vjerovatno je bila natopljenja previše i voda je stajala jer je to bure veliko drveno i onda je došo jak mraz i ona je otišla. Ustvari korijen joj je smrznuo. sta je tu je, ja sam več nabavila druge 3. hvala vam na obilasku i komentarima. Sutra ču se potruditi da stavim još koju sliku
.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Fahira dobro došla u naše cvjetno društvo...Lijepih si nam slika pokazala, a nadam se da će ih biti još puno...Žao mi je za tvoju bugicu a ujedno i čudno jer ipak si ti na moru, nisi negdje na kontinentu...Ova mi je jako simpa slika, cvijet ludisie i u pozadini čini mi se ganoderma lucidum (ljekovita gljiva ), ili možda griješim...Gledala sam slike iz Vrta kaktusa u tvojoj blizini, što je prekrasno, a nisam ni znala da tako lijep vrt kaktusa postoji relativno blizu mene (Rijeka)...
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Dobar dan, drago mi je da ste mi se javili. Tačno taj dvijet je od ludisie i to sam jedne prilike kupila bila mi je neobična. A gljivu sam dobila za jedan 8 mart i nije ništa na njoj pisalo. vjerovatno jeste vidim da ste vi veliki poznavaoc i ljubitelj cviječa. To da smo na moru ništa ne znači znate i sami posljednjih godina sve se izokrenulo. Sad su jače zime i bure sad svake zime mi svrzne voda u kanti ili posudi na tarasi a prošli godina to nije bilo. Klima se mijenja previše smo je dirali pa nam sad vrača. Prve prilike dodjite da pogledate vrt kaktusa i javite pa da popijemo kafu.
Hvala, slika če još biti svakako.
Veliki pozdrav.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za runolist
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jel to tebi kaktus sad cvate ili je to stara slika,kako gdo je prelijep je
![]() |
|
![]() |
|
hvala kad ste obišli voje slike, nije to je od prošle godine ali sam stavila da pokažem jer sam nova na forumu.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Fahirice kaktusići su ti čarobni!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |