Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej zelenka, sad sam bila u vrtu tvoje mame, kod nje je ljeto, a kod tebe zima , a i kod tebe i kod nje lijepo.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ženske!
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo samo da se javim !
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zelenka, dobrodošla!
Konačno si uspjela staviti slikice!
Imaš lijepu parcelu, dosta prostora, vidim da ti mašte i volje ne nedostaje- bit će to predivno!
Šumski kutak i vrtić u panju su fenomenalni!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjara imaš dosta i svi su lipi,ali tvoji vrtovi na panjevima naprosto su me oduševili
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se ti drži toga da sada, dok još kuća takoreči raste i oblači ce, sadiš drveće i grmlje, a kada stigne proljeće, nači će se cvijeća da se zasadi cijela parcela oko tvoje kuće. Sada sam skočila do tebe da vidim sa čime trenutno raspolažeš, pa da znam raditi, uhhh opet ja, da, spisak biljkica, pa nači će se 3-4 kutije od mog cvijeća, a ti samo nađi mjesto za sadnju!!!!
Nisam uhvatila trenutak gdje otkrivaš gdje se vrt nalazi, pa bih htjela znati gdje bi moje biljčice završile, a kako mi pišeš, planiraš kavu u Vž, pa da olakšamo i transportna pitanja!!!! A nešto sam dužna Lovri, pa..... Opet se moram vratiti na tvoj prekrasan panj, jako jako krade oči!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike,borića i potomka,a i ti si preljepa,a kada se otopi snijeg,sunce zasije,radova kao u priči.Nadam se vidjeti i to.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuc-kuccccc!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako dugo te nema, a mi redovito čekamo nove sličice, nisi li se malo ulijenila??? Nadamo se dobrim sličicama i dobrom alibiju za nejavljanje!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikice slikice!!!?
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |