Lijepom našom by LOVRO |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam na pomoći, sve je riješeno!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Konačno da sam malo vkrala vremena i skenirala par slikica!
A sad malo Dubrovnik iz 2003. (nadam se da datum na slici ne laže) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imaš lijepih slika i lijepo je da ih dijeliš s nama
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepe slike, volim slike dubrovačkih krovova!
jesi li ih ti slikala. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala Mari, bako i antonija!
Pokušala sam svako putovanje "zadržati što dulje "!!!! Ima raznih slika i uspješnih i manje uspješnih! Prebrat ću još koju, pa staviti! Antonija, to sam ti ja i rođakinja jedne godine na odmoru u Baškoj vodi, provozale neznam kolko km, ulijevo i udesno! Nismo od onih koji se "pacaju " na plaži, već zujim okolo i divim se lijepoj našoj! Nije da se opet ne bučnem u vodu, ali, eto, svega po malo! |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
prelijepo
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
LOVRO meni je ova setnja prijala,uzivala sam
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav moji skitači!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Par kilometara prije Nina, negdje 2002. godina!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nin, ako me sjećanje dobro služi.
Ako nije , bunite se, ja ispravljam! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Split!
Tek sam sad skužila da ih povezuje Grgur Ninski! split, Nin i moj Varaždin! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
E, a za ovo stvarno trebam pomoć!
Ja mislim da je to neko jezero već u blizini Ploča, ali nisam sigurna! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo još malo Nina!!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovih par slikica, fotografirano, recimo, ko s nekog vidikovca, u blizini svetišta Vepric, u smjeru Makarska - pa prema juuuuuuuuuuugu!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Samo tako nastavi!
![]() I naziv teme mi se sviđa. |
|
![]() |
|
Za ove fotografije nisam trbala utrošiti ni auto, ni gume, ni gorivo!
Prošetali se Dravskom šumom ( u Varaždinu), očekujući sramežljive cica mace i visibabe, ali nismo ih nigde zagledali! Šetnja se ponavlja slijedeći sunčani vikend! Dravski kanal s lijeva i desna, ili..... desna i lijeva ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo "nečeg" pokriveno mahovinom!!!
Jedino se mahovina i imela onak lijepo friško zelene u šumu! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |