Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 35> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, draga vijolice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Bugice
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, admine! Ja kao manijak svakodnevno obilazim teglicu po teglicu svog cvijeća, pregledavam, premještam, obirem stare listiće, cvjetiće... ili samo jednostavno gledam kako rastu i koliko su porasli. Ne mogu si pomoći...
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Redovito kontrolirajte ispod lista da nema bijele mušice.
jer bijela mušica naprosto obožava fuksije. a ako se rano uoči nije ju problem riješiti, nego nastaju problemi ako se mušica jako razmnoži i raši |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
ok jedva cekam
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Hehehe, našla sam, našla... osposobila sam fotić koji je bio malo zapostavljen, iako moram priznati da ne znam zašto.
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
vec ces ti naci nacin da stavis slikicu,a sad brzo po drugi mobitel,slikaj i pokazi nove slikice.da sad znam boju
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Hvala, Kirka, odlično, ime joj zaista odgovara, onako je profinjeno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kirka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2014 Lokacija: Sukošan/Zadar Status: Offline Bodovi: 16 |
Bugicaza5, imamo istu!! Mene je ova ful iznenadila jer je trebala biti drukčija. To ti je "la campanell" i prekrasna je!
|
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Ja ti od srca zelim da ti uspiju fuksije u Dalmaciji...jeste da im je fino u hladovini na balkonu ali ipak ne znam koliko mogu izdrzati visoke ljetne temperature...
|
|
![]() |
|
loid, dobrodošla na forum!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
loid ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 25 Lipanj 2014 Lokacija: split Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav svima, Prvo bih vam htjela zahvaliti na ovom forumu jako mi je
pomoglo u oplemenjivanju mog balkona...prije osam godina sam se preselila u
stan s prekrasnim balkonom i imala velike planove o uzgoju svoje cvijetne oaze....nakon tri
godine sam odustala...naime balkon jeste juzni u Dalmaciji, ali kako je natkriven sunca ljeti nema (sunce je
visoko te pada okomito) dok je zimi stalno osuncan...svi moji pokusaji sadnje biljaka su propali pa sam odustala od cijelog pothvata....nakon
nekoliko godina pocela sam traziti
biljke kojima ne treba sunce, a da mi se jos i svidaju i tako otkrijem fuksije
i vas forum....na brzinu sam preletila forum i krenula u nabavku fuksija i mogu
vam reci da me dobro krenulo....sad sam pocela
detaljno proucavati sve vase savjete
i odvalila....ja sam mislila kako postoji desetak vrsta fuksija tako da
vec mjesecima kad god naidem na neku koju nemam ja kupim, al nekako mi se
stalno pojavljuju nove i danas naidem na link koji je ostavio pinus i odvalim kad skuzinm da ih ima vise od
400...ne bi mi bila dovoljna dva stana da
ih nastavim kupovat...
|
|
![]() |
|
dea, sad znaš boju...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sunlight ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Ma nisam sigurna...prošle godine sam nabavila isto jednu mladu biljčicu kući mami i bila je na trijemu i nikad joj sunce nije dolazilo, i bas super je napredovala do negdje 7. mjeseca kada je brzo propala...ali ja još ne odustajem :D zato sam opet ovog proljeća nabavila novu sadnicu i odlučila je držati kod sebe kući, jer sam ove zime peselila u novu kući pa sam nešto sjevernije i kontam možda preživi..... čak sam zapelcala i dvije grančice koje su sad i procvjetale...pa vidjeti ćemo...
|
|
![]() |
|
Još jedna ljepotica!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |