kontesaa slavi |
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem čestitkama, sve najbolje Konte, sretan rođendan. Neka ti se ispune sve želje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
oo draga ročkas ti je danas? sigurno je 25-ti ne?
E pa sretan i još sretniji i od mene. |
|
belica,zagreb
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje curice, hvala vam na lijepim željama i šaljem vam veliku
P.S. belice...danas sam onako bez dlake na jeziku provalila 27 pa se zamislila jer mi nije štimala računica |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan! |
|
Rijeka
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konte,još jednom moje čestitke.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj Konte 27 čestitala već jesam ali mojih 30 plus daje nadu da će tvoje cvijeće još dugo, dugo cvasti. Cvijeće za cvijeće
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan!!!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan ti rođendan Konte
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan !!!!!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve najbolje mnogo sreće i zdravlja,sretan rođendan
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Konte, od srca ti želim puno sreće, zdravlja i naravno cvijeća
Sretan ti rođendan! |
|
život je more
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uf, skoro sam zakasnila na tortu. Sretan ti rođendan draga Konte. Želim ti da dugo uživaš u svom zagorskom vrteku.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sretan ti rođendan
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno vam hvala na lijepim željama i još ljepšim cvijećkama
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aloo, aloo, i ja jurim
da ti sve najbolje poželim. Puno sreće, zdravlja, veselja i ostvarenje svih želja! Sretan rođendan kontesaa! |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rođendan je prošao, ja zakasnila s čestitkom, ali još nije kasno da ti poželim sve najbolje u godinama koje dolaze. Neka ti donesu zdravlje, ljubav, sreću i puno uživanja u tvome cvijeću!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Odgovori | Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |