Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anči39 hvala!
![]() I evo da se vratim na temu. Evo mojih par skromnih mladih klematisa, svi ove godine cvjetaju prvi put pa nema puno cvjetova, još su mali, pogotovo multi blue, a ja sam se toliko zapalila za njih da znam sigurno da neće dugo ostati jedini u mom vrtu. westerplatte ![]() ![]() Multi blue ![]() ![]() ![]() Pillu - različiti cvjetovi mi izlaze na istoj biljci, baš simpa... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Par skromnih???
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
vrt ti je stvarno predivan, nove biljke su super, zmija čuvarkuća je odlična ideja..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krenula od početka u tvom vrtu i ne mogu vjerovati da još nisam bila.
P r e d i v a n je.Ne znam što mi se više svidjelo, kombinacije u sandučiću, ona vaza opletena konopom, kaktus, digitalisi.... ma imaš stvarno izbor i kombinacije prekrasne!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasan ti je vrt,samo tak dalje
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ija tako mislim ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sprngić, tata i ti ste pravi tim, bravo!! lijepo mi je kod tebe, posebno odlična ideja s čuvarkućom- pa ću te smao zamoliti da nam ju slikaš još koji put!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno cvijece,lijepo kombinirano,nego vidim ja imamo jos jednog ljubitelja cuvarkuca i kamena na forumu
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jako me veseli kad nam se pridruži tako mlada osoba a već ima prekrasan vrt za pokazati
![]() Svaka čast za onu ideju sa čuvarkućama, baš efektno izgledaju, nisam nikad ništa slično vidjela.
Već vidim da ću biti česti gost u tvom vrteku
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
klematisi su prekrasni.....
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bok Springy...dugo sam se zadržala na tvojoj temi tj. u tvom vrtu a kako i ne bi.... u ove četiri stranice pokazala si nam hrpu lijepih biljki i i famoznih kombinacija pogotovo sa sukulentima i kamenjarkama
![]() Netres- zmija je super ideja,
![]() S pravom si ponosna na svoje digitalise, ja sam svoje sijala na jesen i mislim da su mi još uvijek mali i da ove godine neće cvjetat. Inače kao i ti i ja jako volim digitalise i kokotiće, njih imam svugdje po vrtu......
Vidim da se lijepo slažeš s tatom, ja i tata smo isto super ekipa i njemu mogu zahvaliti za sve što sam od jako malih nogu naučila o biljkama i vrtlarenju. Nesebično i strpljivo učio me je i pokazivao mi sve vještine tog lijepog zanimanja. U samo par tvojih rečenica shvatila sam da ste i vi nerazdvojni prijatelji
![]() Baš mi je lijepo kod tebe i zguštom ću opet doći a ti draga skuhaj kavu
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Frida, Mira021 - "skromni" klematisi zato što su mali, u odnosu na neke od vaših ovdje na forumu koji su u nebu i prepuni cvjetova, moji još nemaju ni metar, ili tu negdje, a pogotovo multi koji ima tek jednu kratku stabljiku i jedan cvijet i tek se počinju nazirati novi izboji. Ali drago mi je ako se ne slažete samnom
![]() ![]() Stefkaja, baka, hana, rosa2, horti, gioiaa, nichll - hvala vam svima, drago mi je da vam se sviđa kod mene, a vama koji ste prvi put kod mene - dobrodošli ![]() Anaida - poslikat ću ju opet prvom prilikom, na onoj slici se čak nije vidjela cijela. ![]() Korijenko - Hvala ti! I lijepo si primjetila da tata i ja imamo poseban odnos. Mamu malo nepravedno zapostavljam ovdje ali jednostavno tata i ja smo tim i od malih nogu njemu sam bila privrženija, bila sam "tatin privjesak", kako je on volio reći. Mama ne dijeli moju ljubav prema cvijeću u toj mjeri, ali ni tata ne zna baš, on mi pomaže u grubim poslovima, u tome je maher. Ali je ponosan i interesira se jer zna da ja to volim i to mi znači. On je moj junak! A što se tiče kave, voda je već na štednjaku! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Opet ja davim sa digitalisom ali strašno me obradovala opet nova boja u cvijetnjaku...
![]() ![]() Za sad jedini procvjetani delfinum kod mene, bilo bi ih još da nije bilo onog glupog vjetra ![]() ![]() ![]() Mali ukrasni luk. ![]() Jedna mala fuksija. ![]() ![]() Narančasti tagetes, oduševio me tom intenzivnom bojom... ![]() ![]() Moja Ziva naravno nadgleda, bez nje ništa! Mala pametnica! ![]() ![]() A kako samo zna pozirati... ![]() Manekenka je došla pomirisat cvijet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasne slike tvog prelijepog cvijeća ,a Ziva je pravi slatkiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prelijepe su ti ove slike s psićem!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuuu...sve ljepse i ljepse
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blossom ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Prelijepe slike iz tvog vrta!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ziva je shvatila svoju ulogu stvarno ozbiljno, vrlo pomno sve nadgleda, zaviri u svaku teglicu. Ne znam jesam li više oduševljena s njom ili cvijećem
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepi digitalisi i kokotić, a pesek je premeden ima u čemu uživati i puno cvijeća mirisati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |