moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedne stare šuze koje su bile flekane od ulja a strašno mi drage, konaćno vidile opet svitlo dana u novom ruhu.. koliko će trajat vidit ćemo pošto je boja za beton podloga jer su bile sive a pametnije ideje nisam imala sa čim ih premazat, ako cure imate sacjet koji za inaće rado prihvačam.. Meni ispale skroz fine za feštu Sv. Duje sutra..
I na peti anđel i vrag, al u manjem izdanju.. Lipo mi pare ovako poklonjeni jedan drugom, nešto kao da sam pomirila dvi sukobljene strane sebe..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije-ja sam ti frosty kupila i "Idea" hobby trgovini, u robnoj kući "Dobri"-ne znam jesi bila?
Čim uđeš u prizemlje, lijevi hodnik..pa par metara u tom hodniku na desnoj strani-izbrisala mi se cijena...mislim 30 i nešto kn, bočica 8o ml, proizvođač:Hobby line. Ne znam jel ga ima u Art shopu u Ruđera Boškovića i koja je cijena.... Ove tvoje šuze su me baš nasmijale kad sam ih vidila u friško-super ideja, neobično, zanimljivo-odlično! Nisam sigurna da ti beton boja na njima neće s vremenom popucat na pregibima, ali možda bi i akrilna isto... Valjda će ti netko drugi dat pametniji savjet po tom pitanju. I tako...i anđeo i vrag odoše na rivu za sv.Duju |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
vania
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahaha, mare al fešta nije za sav puk, nema biranja.. thnx na informaciji za frosty i drago mi je da ti se sviđaju moje šuze..
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vania,šuze iliti opančići što bi rekli kod nas su tako neobične,ali zanimljive,pa te molim da baciš i za mene jedan đir barem po pazaru ili rivi,biti će mi milo kao da sam dolje.Baš ti hvala unaprijed.
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne znam gdje ćeš se prošeteti u tim cipelama ali dobro pripazi mogao bi te netko izuti....,šuze su ti genijalne
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđeo i vrag ....odlično ,pojma nemam da li je ovo print ili salveta ,pretpostavljam da je print . ono malo crvene boje oko figura mi je fino lego a bogme koliko vidim jako precizno si čitave cipele obojala
ja sam prije nekih pet-šest godina kad još nisam ni znala da postoji salvetna tehnika pobojala jedne sandale akrilnom bojom ,možeš ih viditi u mojoj galeriji i moram reći da je i dan danas boja na njima ,jedino se pomalo skinula na kaišiću di se zakopčava ,e sad nadam se da će i pitura na tvojim cipelama odoljeti zubu vremena
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Žabe" su ti super ispale.Tako smo kad je moja kćer bila mala zvali taj tip cipele.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mašta ti radi sto na sat, a ti se baš lijepo zabavljaš. Bravo!
|
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlične cipelice, vesele, mladenačke i originalne!
anđeo i vrag su odlična kombinacija. Ja sam prije koju godinu kupila neke cipelice na kojima mi se baš nije svidjela boja pa sam ih pofarbala bojama za staklo i još uvjek se drži i po kiši su izdržale. Za akrilnu nisam sigurna, može vjerojatno izdržati dugo ako ne hodaš po kiši u njima, a druge probaj bojama za staklo ako hoćeš. |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
originalno, mastovito, duhovito, bravo
|
|
vania
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, baš ste me razveselile sa komentarima, prva šetnja odrađena, sve prošlo OK, hahahaha..
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro ih čuvaj,doći će kogod u napast-ja bih prva da znam gdje stanuješ!!!preslatko,svaka čast na ideji i izradi!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaaako dobra ideja, a i izvedba ne zaostaje... inace je to tip cepela koji ja ionako najvise volim, a jos u ovom izdanju.... juhu hu... fenomenalno ... bas me to podsjetilo, imam ja jedne handmade cvjetne stare... mogla bi ih bas i poslikati ... hm
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
vania
Opcije poruke
Hvala(0)
|
thnx cure.. jedna torba je slijedeća na repertoaru al moram provat prvo sa kojom bojoj se najbolje "ljubi" skaj..
|
|
vania
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,u prvi mah sam pomislila da sam otvorila neki casopis "kako urediditi kuhinju moderno i lijepo" bravo curo
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ides curka pa ovo je fantasticno...
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako dobro!bez obzira kako ćeš bojati kuhinju ovo će se uklopiti uz sve boje!savršeno!
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema dileme da ćeš ti to uklopiti da sve pršti.
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo,moderno...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |