Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 00:09
Jedne stare šuze koje su bile flekane od ulja a strašno mi drage, konaćno vidile opet svitlo dana u novom ruhu.. koliko će trajat vidit ćemo pošto je boja za beton podloga jer su bile sive a pametnije ideje nisam imala sa čim ih premazat, ako cure imate sacjet koji za inaće rado prihvačam.. Meni ispale skroz fine za feštu Sv. Duje sutra..

I na peti anđel i vrag, al u manjem izdanju.. Lipo mi pare ovako poklonjeni jedan drugom, nešto kao da sam pomirila dvi sukobljene strane sebe..

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 00:36
Najprije-ja sam ti frosty kupila i "Idea" hobby trgovini, u robnoj kući "Dobri"-ne znam jesi bila?
Čim uđeš u prizemlje, lijevi hodnik..pa par metara u tom hodniku na desnoj strani-izbrisala mi se cijena...mislim 30 i nešto kn, bočica 8o ml, proizvođač:Hobby line.
Ne znam jel ga ima u Art shopu u Ruđera Boškovića i koja je cijena....

Ove tvoje šuze su me baš nasmijale kad sam ih vidila u friško-super ideja, neobično, zanimljivo-odlično!

Nisam sigurna da ti beton boja na njima neće s vremenom popucat na pregibima, ali možda bi i akrilna isto...
Valjda će ti netko drugi dat pametniji savjet po tom pitanju.

I tako...i anđeo i vrag odoše na rivu za sv.Duju      
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 00:53
hahaha, mare al fešta nije za sav puk, nema biranja.. thnx na informaciji za frosty i drago mi je da ti se sviđaju moje šuze..smile78
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 01:10
Vania,šuze iliti opančići što bi rekli kod nas su tako neobične,ali zanimljive,pa te molim da baciš i za mene jedan đir barem po pazaru ili rivi,biti će mi milo kao da sam dolje.Baš ti hvala unaprijed.
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 08:45
ne znam gdje ćeš se prošeteti u tim cipelama ali dobro pripazi mogao bi te netko izuti....ClapWink,šuze su ti genijalne 
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 09:04
anđeo i vrag ....odlično ,pojma nemam da li je ovo print ili salveta ,pretpostavljam da je print . ono malo crvene boje oko figura mi je fino lego a bogme koliko vidim jako precizno si čitave cipele obojala smile141
ja sam prije nekih pet-šest godina kad još nisam ni znala da postoji salvetna tehnika pobojala jedne sandale akrilnom bojom ,možeš ih viditi u mojoj galeriji i moram reći da je i dan danas boja na njima ,jedino se pomalo skinula na kaišiću di se zakopčava ,e sad nadam se da će  i  pitura na tvojim cipelama odoljeti zubu vremena

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 10:33
"Žabe" su ti super ispale.Tako smo kad je moja kćer bila mala zvali taj tip cipele.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 14:01
Mašta ti radi sto na sat, a ti se baš lijepo zabavljaš. Bravo!
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 19:14
odlične cipelice, vesele, mladenačke i originalne!
smile58
anđeo  i vrag su odlična kombinacija.

Ja sam prije koju godinu kupila neke cipelice na kojima mi se baš nije svidjela boja pa sam ih pofarbala bojama za staklo i još uvjek se drži i po kiši su izdržale.
Za akrilnu nisam sigurna, može vjerojatno izdržati dugo ako ne hodaš po kiši u njima, a druge probaj bojama za staklo ako hoćeš.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 21:38
smile89originalno, mastovito, duhovito, bravo smile73
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 23:04
Cure, baš ste me razveselile sa komentarima, prva šetnja odrađena, sve prošlo OK, hahahaha..smile126
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 00:16
dobro ih čuvaj,doći će kogod u napast-ja bih prva da znam gdje stanuješ!!!preslatko,svaka čast na ideji i izradi!Clap
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 11:37
Jaaako dobra ideja, a i izvedba ne zaostaje... inace je to tip cepela koji ja ionako najvise volim, a jos u ovom izdanju.... juhu hu... fenomenalno Tongue... bas me to podsjetilo, imam ja jedne handmade cvjetne stare... mogla bi ih bas i poslikati ... hm
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:24
thnx cure.. jedna torba je slijedeća na repertoaru al moram provat prvo sa kojom bojoj se najbolje "ljubi" skaj..
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:11
ovo je ka šta vidite stalak za nože, nekako ovako mislim piturat kuhinju ovo lito pa me zanimalo kako će se uklopit. svi savjeti dobrodošli, ne znam bi li tribala još šta dodat (zamislite da je jedna stranica stalka jedno viseće krilo police u kuhinji)..
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:21
prekrasno,u prvi mah sam pomislila da sam otvorila neki casopis "kako urediditi kuhinju moderno i lijepo" bravo curo smile120
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:56
ides curka pa ovo je fantasticno...
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:56
jako dobro!bez obzira kako ćeš bojati kuhinju ovo će se uklopiti uz sve boje!savršeno!smile73
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 00:49
Nema dileme da ćeš ti to uklopiti da sve pršti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 09:02
Lijepo,moderno...
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.