katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 19> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha, ha - pogodila sam kako si radila leptire prije nego si odgovorila. Radila sam nekad davno nešto takvo, samo se nije smjelo gledati s druge strane
![]() Baš su ti dobri radovi, nešto novo, osvježavajuće |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ti si vrlo svestrana i vrijedna, pozivnice rukom rađene , vezeni motivi , uloženo mnogo rada ,a to mogu samo zaljubljenici u lijepe rukotvorine
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su prekrasne,motivi odlični,motiv,izrada,odabir boja..... sve za10!
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ona prva ide na poklon sednasici za rockas a druga ide jednoj tinejđerki na poklon nadam se da ce im se sviđati...
|
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako su mi lipe ove tegle-posebno zbog neke svoje jednostavnosti.
![]() Kutije su me oduševile,posebno ova druga osjenčena. Tek si se pojavila, i sad ću se ponavljat, al mislim da će ovo bit izuzetno zanimljiva galerija radova sa nekim tvojim posebnim štihom. Samo naprijed! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Prekrasne kutijice, sigurno ce im se obradovati
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
krasne kutijie.....ova druga mi je nekako baš onako prava
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Katarina77,koje prelijepe kutije,a tako elegantne.Čestitam.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...da, da, poseban pristup decoupageu... kutije prelijepe u svojoj jednostavnosti, a bijelom bojom još si i dodatno naglasila čistoću linija.... teglice preslatke, jako volim ovu salveticu jer pruža bezbroj mogućnosti mada je na prvi pogled neugledna... znatiželjno ću očekivati nove radove
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Katarincica svi su vec rekli svoje pohvale, ja samo mogu dodati divno, do kraja si super, zaraza je napredovala.
Gdje si nasla one prekrasne salvete. Sjenjcanje me narocito privuklo, tako je njezno. Samo nastavi, suppppppeeeeerrr. |
|
![]() |
|
neznam na koju slikicu mislite pa vam ne mogu reci o cemu je rijec.. ako mislite na kutijice onda mogu reci da je to print, a na onim flasicama tamo je salvetica....
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
katarina, jako, jako lijepi radovi, pogotovo pozivnica, i ove zadnje kutijice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve odlično imenjakinjo
|
|
![]() |
|
heheheheh tnx |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
katarina,svidja mi setvoja |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Draga Katarina želim ti dobrodošlicu u društvo zaražrno decoupageom
![]() radovi su ti odlični ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
bravo Katarina..kutije su me oduševile..samo tako ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |