Bjonda - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dva nova pijatića u postojećoj kolekciji
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
Ova čaša je nastala tako što nisam znala gdje bih sa ostatkom boje od kade!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo najnoviji uradak - ovo je stara kada iz pedesetih godina prošlog stoljeća za kupanje djece. Bila je u poprilično lošem stanju. Na žalost propustila sam je snimiti prije uređenja.
![]() Uglavnom, unutrašnjost nisam skroz bojila jer je do zelenog ruba planiram napuniti zemljom i u njoj posaditi začinsko bilje!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kantica i klupa su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Morska sjedalica je j e d n o s t a v n o divna,bravo!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
pa to ti ja pričam.... priroda je najveći umjetnik!
|
|
![]() |
|
anastazija, ova klupica je djelovanjem prirodnih sila postala shabby i kad malo bolje i ja pogledam - izgleda čisto okej
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
preslatka je!
ali obratila sam pažnju i na stolić, klupicu šta li je već. iako takva kakva je savršeno je poslužila za fotkanje ove kantice. vrlo je fotogenična. slika nebi bila ni upola tako dobra i živopisna da si slikala na golom betonu. zaključak: za kanticu sve pohvale idu tebi, ali za fotku zasluge ima i ta plaaaava klupica! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bjonda,kantica ti je ko med,svidja mi se motiv,bas je legao.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Evo mene opet. Ova salveta mi je jedan od najdražih motiva, molim vas obratite pažnju na kantu a ne na stolić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-moja mašta kad sam vidjela stolac:sjedim na njemu,noge u lavoru,a zamišljam da sam na moru
-lijep kolorit |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odusevila sam se stolicom,sredila si je za 5,uh kako bih se slatko pustila u taj posao ali nemam stolicu. bravo bjonda.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Idana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 69 |
I ja potpisujem! Naj detalj!
![]() |
|
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
bjonda, jedan savjet/molba: s obzirom da je to sigurno divno staro oronulo drveno blago,
probaj se sjetiti pofotkati te predmete i namještaj dok su još u originalnom stanju. Mnogi to u međuvremenu zaboravimo poslikati (meni je to nažalost postalo pod redovno) pa se probaj sjetiti toga prije nego ih obradiš i obnoviš, bit će jednog dana super za vidjeti kako su izgledali prije i poslije ![]() |
|
![]() |
|
Na otoku odakle mi je dragi imam punu kolibu stolaca, starih kredenci, drvenih kufera...jedva čekam na godišnji da se bacim u posao! Ovi vaši komplimenti još me dodatno ohrabruju!
![]() |
|
![]() |
|
a gle ovu pučinu na naslonu
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
mrak stolac
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
stolac mi je super.
![]() voljela bih si napraviti nešto slično ali nemam STOLCE. pa ako netko zna gdje bi ih mogla nabaviti u Zg (ovakve s naslonom, može i rabljeni, dapače), bila bih zahvalna za informaciju.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
AAA, stolaaac, napokon vidim neki stolac
![]() Predivan je, jako lijepa nijansa svijetlo-plave odabrana i zanimljivo si upotrijebila tu salveticu, tj. više njih u nizu ![]() A onaj plastični koš si famozno uredila ![]() ![]() Imam odvojenih morskih salvetica koji će ići na stolce tko zna kad, ali uvijek ću se vraćati na preuređivanje starih stolaca i nema mi dražeg od toga tako da mi je drago da si otkrila da ti se sviđa uređivanje namještaja ![]() Trenutno ih imam par bez naslona za odraditi, ali nekako mi više sjedaju ovi s naslonom jer ispadnu prava mala pričica... |
|
![]() |
|
hvala svima na komplimentima, evo ja sam u međuvremenu otkrila novu strast - namještaj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |