Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bjonda - galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bjonda - galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 126
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 17:29
dva nova pijatića u postojećoj kolekciji

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 17:24
Ova čaša je nastala tako što nisam znala gdje bih sa ostatkom boje od kade! LOL

Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 17:22
Evo najnoviji uradak - ovo je stara kada iz pedesetih godina prošlog stoljeća za kupanje djece. Bila je u poprilično lošem stanju. Na žalost propustila sam je snimiti prije uređenja. Cry
Uglavnom, unutrašnjost nisam skroz bojila jer je do zelenog ruba planiram napuniti zemljom i u njoj posaditi začinsko bilje!

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 23:40
Kantica i klupa su prekrasne smile89
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 08:11
Morska sjedalica je j e d n o s t a v n o divna,bravo!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 08:01
pa to ti ja pričam.... priroda je najveći umjetnik!

Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 22:00
anastazija, ova klupica je djelovanjem prirodnih sila postala shabby i kad malo bolje i ja pogledam - izgleda čisto okej Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 21:14
preslatka je!
ali obratila sam pažnju i na stolić, klupicu šta li je već. iako takva kakva je savršeno je poslužila za fotkanje ove kantice. vrlo je fotogenična. slika nebi bila ni upola tako dobra i živopisna da si slikala na golom betonu.
zaključak: za kanticu sve pohvale idu tebi, ali za fotku zasluge ima i ta plaaaava klupica!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 16:53
bjonda,kantica ti je ko med,svidja mi se motiv,bas je legao.smile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 16:22
Evo mene opet. Ova salveta mi je jedan od najdražih motiva, molim vas obratite pažnju na kantu a ne na stolić LOL.

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 10:33
-moja mašta kad sam vidjela stolac:sjedim na njemu,noge u lavoru,a zamišljam da sam na moru
-lijep kolorit
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 21:27
odusevila sam se stolicom,sredila si je za 5,uh kako bih se slatko pustila u taj posao ali nemam stolicu. bravo bjonda.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Idana View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 69
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Idana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 10:10
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

a gle ovu pučinu na naslonu smile70 divota!
I ja potpisujem! Naj detalj!Thumbs%20Up
Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 09:35
bjonda, jedan savjet/molba: s obzirom da je to sigurno divno staro oronulo drveno blago,
probaj se sjetiti pofotkati te predmete i namještaj dok su još u originalnom stanju.
Mnogi to u međuvremenu zaboravimo poslikati (meni je to nažalost postalo pod redovno) pa se probaj sjetiti toga prije nego ih obradiš i obnoviš,
bit će jednog dana super za vidjeti kako su izgledali prije i poslije Thumbs%20Up
Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 08:10
Na otoku odakle mi je dragi imam punu kolibu stolaca, starih kredenci, drvenih kufera...jedva čekam na godišnji da se bacim u posao! Ovi vaši komplimenti još me dodatno ohrabruju! Big%20smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 20:59
a gle ovu pučinu na naslonu smile70 divota!
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 18:48
mrak stolac smile93
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 18:28
stolac mi je super. smile93

voljela bih si napraviti nešto slično ali nemam STOLCE. pa ako netko zna gdje bi ih mogla nabaviti u Zg (ovakve s naslonom, može i rabljeni, dapače), bila bih zahvalna za informaciju.
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 09:11
AAA, stolaaac, napokon vidim neki stolac Embarrassed
Predivan je, jako lijepa nijansa svijetlo-plave odabrana i zanimljivo si upotrijebila tu salveticu, tj. više njih u nizu Thumbs%20Up
A onaj plastični koš si famozno uredila Shocked I teglice su lijepe, pogotovo ova narančasta s makovima Smile

Imam odvojenih morskih salvetica koji će ići na stolce tko zna kad,
ali uvijek ću se vraćati na preuređivanje starih stolaca i nema mi dražeg od toga tako da mi je drago da si otkrila da ti se sviđa uređivanje namještaja Big%20smile
Trenutno ih imam par bez naslona za odraditi, ali nekako mi više sjedaju ovi s naslonom jer ispadnu prava mala pričica...

Na vrh
bjonda View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bjonda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:57
hvala svima na komplimentima, evo ja sam u međuvremenu otkrila novu strast - namještaj

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.