moj novonastali povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo malo povrtnih sličica, iako nisam baš uspješna s povrćem...
Bob će biti za branje idući vikend ili dva artičoke sam dvije ubrala, a još se tri skrivaju među lišćem luk se još zeleni pa mislim da nije za vađenje, a posadila sam i malo salate evo i malo divljih šparoga ( nisam imala vremena ići brati, ovo je onako usput) i procvala dunja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog vikenda imala sam i berbu
bob - 1,60 kg čistog zrna artičoke, 8 komada ( još 9 raste ) |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bob i artičoke lipo izgledaju
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i još plodova iz povrtnjaka...
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovog vikenda izvadila sam češnjak...dva vjenčića sam uspjela napraviti...
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej pitanjce:
Jel i ti bob pofuriš vodom i izvadiš supke iz one kožice ili ga nekako drugačije pripremaš?
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Artičoke su divne... Gdje si sadnice kupila? Ili si ih sama uzgojila?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali gogo - ne , ne skidam ništa sa zrna...bob kuham sa blitvom, kuham ga sa atičokama ( kao neki gulaš), ponekad samo on i krumpiri pa začinjeno sa maslinovim uljem i kvasinom i malo bijelog luka, MD ga stavi i u gulaš...
Anaida - sadnice sam dobila od susjede jer se on jako širi i treba ga razrijediti... evo što se dogodi kad artičok ne pojedete |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PREDIVNO!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na jesen se presađuju pa se , molim te sjeti i javi....
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to izgleda kao najljepši cvijet
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti unaprijed, draga Frida...
|
|
P.Bosmans |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Artičoke su odlične za jelo, ali treba ostaviti pokoji plod jer je cvijet prekrasan.
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet artičoke prvi put vidim. Prekrasan je! |
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa nije tako slatko kao plodovi vlastitog truda i rada
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny,
pravo si to rekla!Ja sam prosle godine posejala paradajz pa ga rasadila u povrtnjak pa ga obrala i skuvala za zimnicu i svaki put kad uzmem flasu paradajza ja ga sa posebnim uzivanjem koristim! |
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A što sam se naplijevila trave ove subote! Pa to je nemoguće kako to raste...
..za sad u povrtnjaku raste samo bob i artičoke...od zimus mi ostala tri busa salate, počeo nicati špinat i neka slaba blitva, vidjet ćemo što će od toga biti... ..lijepo napreduju jagode koje sam jesenas preselila na drugo mjesto u vrtu ( gdje je sunčanije), razlistale se i kupine koje sam nedavno posadila ...i goji bery ...Martina, vidi, probudila se i čičindra! |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za povrtnjak, sve će dobro doći, a kako je tek ukusno kad se ubere svježe, koje zadovoljstvo kad sama ugojiš
|
|
frida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
limun cvjeta i rađa
..i nar cvjeta |
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isuse prekrasan je cvijet artičoke:)znaš li možda gdje bi se mogle kupiti sadnice?ja bi jednu posadila u teglu samo zbog cvijeta
|
|
dosadna ko tekut
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |