Stiže proljeće-što sijemo? |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo sarajka još jedne sarajke na forumu.zanima me gdje ti nabavljaš biljke za kamenjare u sarajevu i jesi li ti počela sijanje proljetno,zanima me to da uporedim sa svojim sijanjem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja marina ja ti predlažem da kupiš kesice sjemena prkosa i prospeš ga po zemlji on če niči jako puno lijepo cvjeta raznih boja a ne traži puno vode i što je važno puže mačuhice če ostati cjelo vrijeme jer su dvogodišnje a da nešto drugo sadiš nemožeš jer češ oštetiti lukovice da si mibliže ili ako imaš neku ideju rado bih ti dala malo presada biljkica za kamenjar možda možeš još kupiti koju sadnicu gailardije jer cveta isto cijelo ljeto pozdrav i mislim da če tvoj kamenjar biti divan kad to sve procvjeta
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() |
|
Evo ovako umjesto dosadašnje trave između dvije staze u dvorištu posaditi ću u kocku oblikovane kane a okolo C.B.Silver,kocka trave pa kocka cvijeća.ako mi netko kaže kako se stavljaju slike pošaljem sliku da si doćarate i slikovito.Šta ćete vi sijati ili već imate?? pišite!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |