Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stiže proljeće-što sijemo?
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Stiže proljeće-što sijemo?

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
magnolija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 691
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 21:13
evo sarajka još jedne sarajke na forumu.zanima me gdje ti nabavljaš biljke za kamenjare u sarajevu i jesi li ti počela sijanje proljetno,zanima me to da uporedim sa svojim sijanjem.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 20:53
draga moja marina  ja ti predlažem da kupiš  kesice sjemena prkosa  i prospeš ga po zemlji on če  niči jako puno lijepo cvjeta raznih boja a ne traži puno vode i što je važno puže mačuhice če ostati cjelo vrijeme jer su dvogodišnje a da nešto drugo sadiš nemožeš jer češ oštetiti lukovice  da si mibliže ili ako imaš neku ideju rado bih ti dala malo presada biljkica za kamenjar  možda  možeš još kupiti koju sadnicu gailardije jer cveta isto cijelo ljeto  pozdrav i mislim da če tvoj kamenjar biti divan kad to sve procvjeta
Na vrh
Marina Ćorluka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 00:48
,ovo Vam je moj kamenjar,Na samom vrhu je grmić uzgojen od granćice,ne znam mu ime,okolo su posadite lukovice šafrana,u srednjem i doljnjem redu su lukovice tulipana,zumbula i po svuda mačuhice.To sam sadila zimus čim smo uselili u kuću i moralo je biti nešta od cvijeća.Sad tražim od vas savjet šta da posadim da krasi kamenjar kad nestanu ove vjesnice proljeća.Iz Slavonije sam.Iskusne moje cvječarke unaprijed hvala.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2010 u 20:34
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marina Ćorluka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 21:55
Evo ovako umjesto dosadašnje trave između dvije staze u dvorištu posaditi ću u kocku oblikovane kane a okolo C.B.Silver,kocka trave pa kocka cvijeća.ako mi netko kaže kako se stavljaju slike pošaljem sliku da si doćarate i slikovito.Šta ćete vi sijati ili već imate?? pišite!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.