Regensburg |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bit će... i cvjeće čeka ga prikažem, na drugom mjestu naravno, samo da ulovim vremena. I hvala!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uživala sam......
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo nije zabuna...
ni ovo...
ni ovaj zeko koji ima magnetiće na šapicama, i stoji na frižideru u vikendici...
a sad objašnjenje - kao i štand Regensburških beskućnika tako su svaku subotu u najstrožem centru dva štanda: jedan svenjemačke organizacije za zaštitu životinja koji prodaje novine i skuplja potpise i donacije za pojedine svrhe, i lokalni za zaštitu i liječenje i mačaka lutalica i životinja u azilu. E pa taj lokalni ne skuplja donacije - on prodaje. Svašta. Ja sam kupila drvena oslikana jajčeka, uskršnji stolnjak, zečeka... i još neke "neuskršnje" stvarčice. Princip je slijedeći: tko želi, pokloni višak koji mu doma smeta, a volonteri to onda prodaju. Doslovno strašno jeftino! 20 drvenih jaja - 2 eura. Štikani uskrsni stolnjačić - 2 eura. Zeko 1 euro. Ali - euro po euro i skupi se!
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto iz navedenih novina: reportaža o usvojenom psu. To nebi bila neka tema da - pas nema 15 godina, i rak! Netko je ipak odlučio pružiti mu dom i ljubav, makar na kraju života...
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamara reportaža ti je super....Regenzburg mi izgleda jako lijepi grad za živjeti.Posebno me dojmila ona kuća u stijeni ili stjena u kući.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala. bila sam i u rasadniku... bit će i kamelija
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obzirom da je ovo cvjetni forum, evo i jednog rasadnika...
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SAD ZA jAGODU I DRUŠTVO (sorry, caps!)
s kamelijama završavam s cvijećem...
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravo čudo da si odolila i kupila "samo" ono malo cvijeća!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakvo putovanje!!!Na početku me grad par puta podsjetio na Zagreb.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Hamara na ovom prekrasnom prikazu i grada i cvijeća.
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da nismo u autu bili: otraga 2 psa, napred moji, u sredini ja na 1/4 a koferi na 3/4 sjedišta i to do krova, ono "malo" cvjeća meni pod nogama jer drugdje nije stalo... bila bi bar jedna kamelija - i to prava. žalosno al istinito, pol jeftinija nego tu...
i hvala vam, drago mi je da sam mogla nešto pokazati.
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni primjerci!
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa evo još par slikica...
bunar u središtu Kall... koji nikad nije presušio
nas dvije na istom mjestu
još jedna fasada u Regeu
odmah sam se osječala ko doma!
teško je odabrati koja je ljepša
na prvom katu ove kuće je kavana...
na čijem balkonu smo prijateljica koja me došla posjetiti iz Beča i ja popile kavu (i kolač, se razme!)
sasvim obična šuma...
ali u kojoj su klupice za umorne šetače normalna stvar...
a ostavljaju se i lijepi panjevi koje bi ja odmah pokupila doma
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gloria, prvi kino u Regeu, i "njihov" auto tik pred polazak... (samo za takve zgode i smije biti parkiran pred kućom koja je tik uz Gloriju)
kravica koja pred restoranom upozorava da se tu služi bio hrana
i cvjetni prozori moje snahe...
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i na kraju razlog mog puta... otvorenje novog objekta mog sina
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto... koji put i nisam u trapericama
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamara super, reportaža me jako oduševila.....sve je prelijepo i pomno odabrano
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |