Pachira - Money tree |
Odgovori | Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim , vidim , a ja mislila da su sve to samo puste priče......
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa sve sto se prica ili je bilo ili ce biti
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a za sta se koja traka stavlja
|
|
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam pojma za sta je koja traka ni koliko bi ih trebalo biti. Ako ima neko "nepisano" pravilo o tome, ne bi bilo zgorega cuti nesto o tome, pa ako netko zna neka napise.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene je krenulo sto se tice novca
pa zato pitam i za ostalo |
|
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je l moraju bas biti crvene i zlatne trakice?? Oce moj money tree biti deprimiran zato jer sam mu stavila ljubicaste trakice? I koliko trakica treba biti...i je l da vise ovako ili da su zamotane oko drvca? Ajme...Dina sta si ti na svoga stavila? Ažurirao aurora2 - 22 Listopad 2007 u 20:21 |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo kovanice
mozda stavim i crvenu trakicu |
|
koga ,kome i šta... |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali cu je svezati oko drvceta
|
|
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja cu experimentirati....ostavicu za sada ovako kako je jer to je ono sto sam spontano uradila pa neka stoji...pa cu vidit kako ce biti. A idem malo i cirnit na google da vidim ima li sta o tome.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako sta saznas javi
|
|
koga ,kome i šta... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nasla sam nesto: pise da je Pachira jako prosirena u Aziji, kao drvo novca i srece i da se za kinesku novu godinu okiti crvenim trakicama i zlatnim novcicima. To je u Aziji (pogotovo Kini) omiljeno novogodisnje drvce koje se u to vrijeme izlozi okiceno i ljudi ga rado poklanjaju i primaju na poklon.
I sta sada? Okiti drvce i ostaviti ga tako stalno ili samo za kinesku novu godinu??? |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja cu svoj okititi pa nek stoji
|
|
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma i ja svoj okitila pa neka stoji sve nove godine pa čak i kinesku
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e znate li sta sam danas cula ????
kako cete znat ako vam ne kazem kazu da za svaku zelju moramo imati po jedno drvce |
|
koga ,kome i šta... |
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dino ti si legenda.Sta mislis ako je tako, koliko meni treba zelja, morala bih praviti spisak im opet ne bi stigla napisati koliko ih ima drvca.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja se Fatka vec zaljubila u jedno veliko drvce
pa cu ga najvjerovatnije i kupiti za ovu jednu veliku zelju posto mi ocito ovo malo ne pomaze bas puno |
|
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja mala djevojčica puna je velikih želja, baš kao i kuća puna drveća.......
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno TeaK
imam samo jednu ne ostvarenu zelju |
|
koga ,kome i šta... |
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dino, a mozeli se znati koje je to drvce.Danas sam gledala u cvijecari uh skupa pashira, 60KM.
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fatka to je Pachira ili drvo novca
|
|
koga ,kome i šta... |
|
Odgovori | Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |