maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drvca su mi jako zanimljiva... super su...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mnataša1,primavera hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš lijepa drvca !!!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
maslina55
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno maslačak, ideja je super, a realizacija još i bolja, trebao bi biti lijepi suvenir s mora
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala lantana
![]() jos cekam zicu pa cu ih malo pojacati...nemam toliko zice a u svako drvce dosta ide... |
|
![]() |
|
evo nesto novih radova...svrbe me prsti pa stalno nesto radim...
![]() svijecnjak ![]() |
|
![]() |
|
kutija za nakit...
prednji dio je 3d.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sviječnjak je super,ali kutija je moj favorit! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala anđelka
![]() ovo sa strane flekice smede sam obrisala sad tek vidim da nisam sliku novu stavila.....al zadovoljna sam konacnim izgledom...dok se skroz posusi, jer je od kartona jos dolazi lak za sjaj... |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kutija je super!odlični sviječnjak!sve 5
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kutija je odlična i super mi je što si se potrudila i iznutra ju sjajno odradila....a svječnjak je presladak
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Maslačak odlični radovi, ali kutijica za nakit mi je
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
svjecnjak je predivan ja obozavam plavu boju ,al i slonici su fantasticni jel nisu preteski za kutiju
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rosa2 ovo si super rekla...
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Radovi su ti super, ja bi ipak izdvojila ove radove sa zimskim motivima... oni su mi krasni.... Bravo
![]() |
|
![]() |
|
hvala frezija
![]() evo danas moj prvi rad prodan...jejejejeje ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |