Oslikane bočice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Korisnik | |
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može,uskoro još nešto od stakla
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
super su ti boce ,dobro bi meni koja dosl za moje likere
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticne boce...
![]() |
|
![]() |
|
tinajan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Italy Status: Offline Bodovi: 37 |
luna-ava radovi su ti PREKRASNI!!!!Moji favoriti su ova zadnja(manja) boca i ona bocica sa Kamenitim motivom.Ta je stvarno divna. Mislim da bi trebala kontaktirati neke hrvatske proizvodjace meda,vina,dzemova itd.i oslikavati tu ambalazu.To bi bio kasan suvenir.Ja osobno bih kupila tak neke stvari kad mi zatreba. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
tinajan,monna-1.....HVALA na komplimentima
![]() Dobra ideja tinajan,bilo je nekakvih pokušaja no vrlo malo.Treba vremena.....
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ove zadnje boce su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slucajno sam zabasala i ovamo, ali stvarno je predivno, da bar se ima to gdje kupiti.
divim se svakom radu koji drugi napravi, jer ja nemam jos tehniku za takve stvari, ma prestara sam. ![]() |
|
![]() |
|
Draga tatjanabajcic.........hvala na pohvalama i naravno da ih ima za kupit evo kod mene
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Ivana-Mia ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Saka čast ja se uvijek iznova divim tim umjetnicima na staklu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bočice su super..teško mi je izdvojiti samo jednu, bravo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Do nogu si me potukla sa ovim bocicama, prekrasne su.
Samo tako nastavi, a ja cu onda samo uzdisati. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala tatjanabajcic...
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
super super
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |