Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 39> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo vi planirajte na mojoj kosini,meni bu to sve dobro došlo!
Svima fala na posjeti,ste čuli kak moje biljčice cvrkuću od veselja kaj ih kišica zalijeva! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Sve krasno izgleda, ona eshe... dlakava s prve strane je divna.
Ostatak vrta je doista dojmljiv, a ljubimci su ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
To su moja dva sunčeka!
![]() ![]() ovo smo imali omladince!Baš nam je bilo veselo! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() za ovaj prizor u tvom vrtu nemam riječi, predivno!
( i ljubimci su cakani)
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Hana ,je ono je arabis procurrens variegata,u proljeće bijelo cvate.To imam već dugo ,lijepo se raspuzal po kamenu,a nije tak agresivan kak su obično arabisi.
Horti,štihaču u ruke i šljakaj,posle ideš na fizikalnu terapiju ko ja.Baš me zanima kak bu izgledala tvoja kosina.Ja sam isto razmišljala o terasama,ali sam imala već dosta posađenih biljaka,pa mi je bilo zal vaditi.Tak sam samo poslozila kamenje na kritična mjesta,da drze zemlju i vlagu,pa bum još na proljeće malčirala.A i sadila sam biljke koje donekle podnose sunce i sušu.Uopće ne sumnjam da bu još pretumbavanja. Ono iza stare jabuke je greda sa trajnicama,a iza nje u hladovini trešnje "gredica u hladu" sa hostama,astilbama,jetrenkama i kukurijecima.Još iza je još jedna manja kosina sa svim i svačim koju svake jeseni preuređujem,nikak ju nemrem slozit kak spada. Bum idući tjedan poslikala,al sad se nema bogznakaj videti.Jedva čekam proljeće!Poz! |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma znaš šta ostavila si me preoduševljenu sa ovim malim lijepim životinjama -svaka ti čast
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ljubimci su ti preslatki a ideja za jezero ima dosta,pošalem ti neke za koji dan ak hočeš
|
|
![]() |
|
Očem!
Niho, hvala! mačak,ona dlakavica je esheveria setosa,ona mi je jedina ove godine cvala,ostale su imale pretoplo prezimljavanje. minimode,fala! |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj super ti je sve Rain...a vidim da je i slatki Rainić....jako dobar....čak se pobrine i oko malih miceka kad im mama ima nekog drugog posla!
![]() |
|
![]() |
|
Je,miceki nisu znali jel bi mijaukali ili lajali,tak je pazil na njih ko da im je mama.Baš sam uživala u njima,ali je bila opća žalost kad smo ih dobro uguzili(bolje im je nego nama)
|
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno me ove tvoje životinjice oduševljavaju..prekrasni su svi...
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Nema više ,svi su preselili u svoje vlastite ljudske krevete,a Grožđica je u međuvremenu sterilizirana.Jel da su bili šećerkići?!
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rain ovaj prizor s klupicom i bačvom kao stol, a u pozadini kamenjar je prekrasan.Vjerujem da će to biti jedan od ljepših kamenjara ovog foruma.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana,hvala!To ti nije bačvica nego mlinski kamen na koji je nekad daaaavno moj tata mljeo žito,i to mi je najdraža uspomena na njega.poz!
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još bolje da je mlinski kamen on je vjećan i bit će vjećna uspomena, a jako se lijepo uklopio
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ljubimci su preslatki, a grmići s"poklopcem" fantastični
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rain, hvala na savjetu za razmnožavanje veljača - ljeto. Oduševljena sam tvojom ogromnom zbirkom sukulenata. Ali i cijeli vrt je
![]() A ljubimci su preslatki to sam već rekla. Naravski malene su dražesne iako su sad već velike kao Grožđica!(Strašno mi je zgodno to ime
![]() |
|
![]() |
|
Triša,hvala ,to je moj početnički pokušaj oblikovanja starih bušpana.
Bako,opet si mi došla,baš mi je drago! Nisi ti nikakva neznalica,svi smo mi naučili sve kaj nam je trebalo u životu,nema sveznalica!I potpuno si u pravu-to su sve sukulenti.Gledala sam malo po internetu,kakvih sve Esheveria ima,da padneš na mozak!Biljke su jedini razlog kaj jedva čekam da uđemo u EU,puno toga bu dostupnije.još samo da nam za dobrodošlicu poklone po kamion loveee... |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Ma preslatki su stverno
![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |