Moj skromni vrtić |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tanjice ova tvoja kako ti velis trava nije trava nego su šarenolisne Perunike ili neki kazu jos i Irisi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tanjica
Već proklijao Pridružen: 07 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 235 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš pravo
znam da neš cvate al stalno zaboravim :D al nisam znala da su to kakti irisi ..baš ti hvala kaj si mi rekla |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo cvjeće i ruže su baš kraljice
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljep ti je vrt...i da ta tvoja "trava" ustvari je perunika....
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanjice, lijepo cvijeće, vidi se da uživaš u njemu. Meni se jako sviđa cvjetna kombinacija pelargonija na prozorima. A bude li moja penjačica zabušavala, pokazat ću joj penjačicu tvoje mame.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uživala sam u tvom cvijeću,prekrasno je
|
|
tanjica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure još jednom na komplimentima, a sada slijedi nastavak
ovo je moja najdraža ruža! a sada možemo dalje ovo je trenutno sve posađeno i sređeno unazad cca 3 tjedna, evo kako sve to fino napreduje .. ovo je eksperiment s ružom penjačicom ..nisam imala kud s njom pa sam je popela pa reko, možda mi se posreći pa dobijem nešto neobično i lijepo .. A ovo je mamin kamenjar i moja žuži I evo nešto i bakinog cvijeća ..ako netko zna imena bilo bi super! Ovome ostalome znam imena Slike su malo mutne jer su slikane mobitelom |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar ti je lip i dobro napreduje i ja sam ga posadila ove godine i čekam da se razrastebakino cvijeće je lipo,a treća slika je kokotić ili delfinij ,imam i ja takvog i cvjetao mi je dvije godine unazad,a nadam se da če i ove
Od svega najviše su me se dojmile žute ruže |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepo.
Žuta ruža kraljica. |
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja 'najdraza ruza' je stvarno predivna ,a zuzi je preslatko stvorenje
|
|
tanjica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije hvala na lijepim komplimentima!
Mira, mislila sam si da bi to mogao biti kokotić ..nadam se da će i tvoj cvijetati ove godine!držim fige :) Otok, i meni je super žuta ruža ..a kak miriši ajme!mada čudno, prošle godine nije ..a do nje je bila jedna druga koja je ..jel moguće da je ova to "pobrala" od nje? Renn ljubice se mogu presaditi, budem ti poslala ;) A tko je Bono? :))) gioiaa da da ..svi ove godine hvale moju ružu ..inače, čula sam da se žute i bijele penjačice teže primaju od ostalih pa mi je i zato baš drago radi moje ..a žuži, dobra je ona ..da viš kak lepo hoda zmenom i pomaže kad radim neš po cvijetnjaku ..ja posadim nešto i naraste, onda ti ona zakopa kost i misli da bu i ona narasla |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuži naravno u centru pažnje, ma preslatka je, ali plava boja tvoj cvijeća je tako - predivno plava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe pravo veselo....i da nisam te zaboravila....šaljem ljubice ovaj tjedan...nisam nikako mogla uhvatiti vremena...uvijek me nešto omete.....
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt tako lijepo napreduje, a ruže su za 5+.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno si uredila ovaj dio vrta, kamenjar i ostalo.
Plavo cvijeće fantazija....
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
tanjica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo par novih fotkica koje se spremam staviti još od ljeta
nije baš puno al to je ono što je po meni bilo najljepše |
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo cvijeće,samo da su slikice malo veće.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prvi put san u tvome vrtu, prelijepo ti je cvijeće, ti si u velikom zaostatku! sa nestrpljenjem čekam još slika iz 2010g.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |