Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj skromni vrtić
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj skromni vrtić

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:21
tanjice ova tvoja kako ti velis trava nije trava nego su šarenolisne Perunike ili neki kazu jos  i Irisi
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:38
imaš pravo Thumbs%20Up
znam da neš cvate al stalno zaboravim :D
al nisam znala da su to kakti irisi ..baš ti hvala
kaj si mi rekla Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 00:53
Prelijepo cvjeće i ruže su baš kraljicesmile64
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:36
ljep ti je vrt...i da ta tvoja "trava" ustvari je perunika....
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 22:54
Tanjice, lijepo cvijeće, vidi se da uživaš u njemu. Meni se jako sviđa cvjetna kombinacija pelargonija na prozorima. A bude li moja penjačica zabušavala, pokazat ću joj penjačicu tvoje mame.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 07:37
Uživala sam u tvom cvijeću,prekrasno jesmile57
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 23:42
Hvala cure još jednom na komplimentima, a sada slijedi nastavak Smile

ovo je moja najdraža ruža!

a sada možemo dalje LOL
ovo je trenutno sve posađeno i sređeno unazad cca 3 tjedna, evo kako sve to fino napreduje ..

ovo je eksperiment s ružom penjačicom ..nisam imala kud s njom pa sam je popela pa reko, možda mi se posreći pa dobijem nešto neobično i lijepo ..

A ovo je mamin kamenjar i moja žuži Cool

I evo nešto i bakinog cvijeća ..ako netko zna imena bilo bi super!

Ovome ostalome znam imena Smile

Slike su malo mutne jer su slikane mobitelom Ermm
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 08:40
Kamenjar ti je lip i dobro napreduje i ja sam ga posadila ove godine i čekam da se razrasteTonguebakino cvijeće je lipo,a treća slika je kokotić ili delfinij ,imam i ja takvog i cvjetao mi je dvije godine unazad,a nadam se da če i oveWink
Od svega najviše su me se dojmile žute ružeThumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 08:46
Jako, jako lijepo.
Žuta ruža kraljica.
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 08:59
sve mi je prilipo, al sam oduševljena sa bijelim ljubicama, prvi put ih vidim. Mogu li se presaditi? I ovaj "Bono" je neodoljiv.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:33
Tvoja 'najdraza ruza' je stvarno predivna ,a zuzi je preslatko stvorenje
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 01:53
Najprije hvala na lijepim komplimentima!

Mira, mislila sam si da bi to mogao biti kokotić ..nadam se da će i tvoj cvijetati ove godine!držim fige :)

Otok, i meni je super žuta ruža ..a kak miriši ajme!mada čudno, prošle godine nije ..a do nje je bila jedna druga koja je ..jel moguće da je ova to "pobrala" od nje?

Renn ljubice se mogu presaditi, budem ti poslala ;)
A tko je Bono? :)))

gioiaa da da ..svi ove godine hvale moju ružu ..inače, čula sam da se žute i bijele penjačice teže primaju od ostalih pa mi je i zato baš drago radi moje ..a žuži, dobra je ona ..da viš kak lepo hoda zmenom i pomaže kad radim neš po cvijetnjaku ..ja posadim nešto i naraste, onda ti ona zakopa kost i misli da bu i ona narasla LOL

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 10:16
Žuži naravno u centru pažnje, ma preslatka je, ali plava boja tvoj cvijeća je tako - predivno plava.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 13:00
kod tebe pravo veselo....i da nisam te zaboravila....šaljem ljubice ovaj tjedan...nisam nikako mogla uhvatiti vremena...uvijek me nešto omete.....
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 14:26
Tanjice, "Bono" je moj mopsić, pa ti ja od zeze svakog malog pasića zovem "Bono" "Bonkić" "Bonbončić". To je od dragosti. Evo moj i sada kraj mene hrće kao praščić, briga njega šta Mađarska nema mora!!! Obožavam ga!

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 00:45
Tvoj vrt tako lijepo napreduje, a ruže su za 5+.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 23:12
Predivno si uredila ovaj dio vrta, kamenjar i ostalo.
Plavo cvijeće fantazija....
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 18:41
Evo par novih fotkica koje se spremam staviti još od ljeta Tongue

nije baš puno al to je ono što je po meni bilo najljepše Embarrassed

Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 19:38
Prelijepo cvijeće,samo da su slikice malo veće.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 19:48
prvi put san u tvome vrtu, prelijepo ti je cvijeće, ti si u velikom zaostatku! sa nestrpljenjem čekam još slika iz 2010g.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2345>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.