Literatura o cvijeću |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | ||
dori
Novo sjeme Pridružen: 04 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imam i ja prvu MOzaikovu Velika ilustrirana enciklopedija-Vrt, ovu novu još nisam naručivala (Cvijeće i ukrasno bilje).. Vidim da su reakcije dobre-od vas sretnika koji ste imali priliku prelistati je na engleskom.. Još razmišljam (dok mi MM ne počne zbrajati iznose za sve knjige o cvijeću koje sam pokupovala)
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dori- hej dobro nam došla - tu ćeš se osjećati izvrsno, vjeruj mi.
Od kad sam otkrila ovaj forum- ne idem više nigdje, ne mičem se - obožavam druženje s ovim divnim ljudima.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja je otplatila i sad ju čekam s nestrpljenjem, da li ju je netko već dobio???? |
||
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A ja prije tjedan dana dostttta skuplje! Čini mi se da je moja bolja sa slikama, to onako odokativno pogledano, tako da nisam gledala baš puno u tekst! |
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Upavo je bio čika poštar i donesao |
||
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bravo Teak!! Sad ces se ti zadubiti u citanje
|
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
na žalost trenutno nemam vremena za disanje, dsakle čitanje nakon 00:00 sati |
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja mislila da si je već prije dobila,Teak. Neki dan je SilveK bila kod mene i ona ju je već dobila.
Ja ću do svoje na španciru(tak sam se sa "stričekom" na flori dogovorila)
E da,kad smo kod toga.Bezobrazni su ovi u MK,tek sad je daju i to samo ako ste je prije naručili a u drugim knjižarama je odavno ima u prodaji.
|
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A koja je cijena sad u knjižari?
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovaj vikend stiže i meni iz Splita (zakašnjeli rođendanski poklaon), a u međuvremenu sam u Svijeti knjiga izvršila obvezu za 5. mjesec i kupila komplet za 189 kn:
- rezidba voćaka
- rascvjetani vrt
- feng shui (ma što to značilo)
Nije bogza što, ali me veseli.
|
||
RIJEKA
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja stalno ispunjavam neke obaveze, tako da već ne znam što nisam kupila. Sve ono tipa jooooooj kak je dobra, a košta samo 69 kn, pa to moram imati...
I u tom stilu sam kupila u zadnje vrijeme puno toga |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
TeaK,a je kupujem za 500kn
|
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa i ja sam je platila 500 jer sam ju otplatila u pretplati, ali baš me interesira koja joj je cijena sad, sigurno je paprena.
|
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sad je 500kn. Tako mi je čovjek rekao.Mogu na otplatu,na karticu,sa odgodom,bilo kako plačam 500kn je.
|
||
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A jesi li je rezervirala unaprijed ? Naime čula sam da je sada preko 700 kn. |
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisam.Vidjela sam knjigu na flori i pitala ga koliko košta,reko je 500kn.Pitala sam ga jel bude ta cjena i poslije flore(nisam onda mogla dati toliko) i reko je da bude jer je i do sad bila toliko.Znači da su je imali i prije flore po toj cijeni.
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moram se pohvaliti - stigao zakašnjeli poklon za rođendan.
Koja sad kratica za princezu kćer mm - neće moći kod mene previše tih kombinacija: moja djeca, tvoja djeca - hvala bogu nema "naše djece".
Knjiga i bon-ton (sad je to zanimacija, sve drugo je nevažno).
|
||
RIJEKA
||
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Konačno sam i ja kupila ovu enciklopediju.Na kraju sam je,ne na izožbi cvijeća nego na španciru kupila.No,bitno je da je imam
|
||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i kakvi su komentari na knjigu???? nitko nista da kaze kakva je knjiga... kakvi su opisi... koliko detaljni... koliko idu u dubinu tematike i koliko se tema doticu???
|
||
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Po meni jako dobri, pregledni, s predivnim ilustracijama, ni još uvijek pregledavam i listam. Više ću joj pažnje posvetiti zimi, sada imam drugih zanimacija.
|
||
RIJEKA
||
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |