Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 152>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 20:01
Hej sara pa cvijeće ti je predivno, a skidam kapu za žardinjere u zgradi o kojim se brineš, to je super.
Strašni su mi viseći prkosi, onako svi u jednoj boji, predivno.
A Luka momak i pol, a pas, pas i polsmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:25
Sara, pa ti si prava majstorica, prekrasna terasa i žardinjere ispred zgrade (kad bi barem svi tako sređivali ispred zgrada). Clap

A Niho me baš nasmijala s ovim pola kukuruza, a ona bi ti sve to besplatno poslala i još i oraha...LOL
život je more
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:35
Krasnog li cvijeća!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 21:47
Baš mi je bila ugodna šetnja tvojim vrtom, a retriverka naravno me je posebno oduševila, veliki sam ljubitelj pasa, osim cvijeća....bravo....ClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 22:21
Oooo, pa ime se tu mnogo toga za pogledati. C. ruber izgleda fenomenalno, pun cvjetova, a tek gloksinija smile89
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 07:04

Bravo, pa kod tebe je u zgradi i stanu itekako šareno!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 10:00
Opet sam prošetala -ma predivno je smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 10:30
Hvala curke na lijepim riječima, da vas sve ne nabrajam, kao na dodjeli Oskara, znate vi sve koje ste.
Tolike ste bile željne boja, mislile ste da volim samo zeleno, što volim zeleno, pa eto vam sad šarenila. nema što nema.
A ti bona Niho opet navratila, a di je kuruz, a di su orasi?Wink
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 13:51
Sara pa cvijeće je predivno, stvarno su žardinjere jako lijepe..
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 15:38
Kakvo zelenilo,kod tebe sve pršti od boja,viseće prkose vidim prvi put.
Pomoćnik ti je za 5,i ja bi takvog.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:23

Oho,ho, ima tu svega lijepoga, neznaš je li ljepši balkon ili žardinjere ispred zgrade. Centranthus ruber je lijepa biljka, jel ti ona trajnica? Viseće prkose sam do sada viđala samo kod cura sa mora,.... znači nađe se ga i u ZG... Nada se da je tvoj mali pomoćnik već bolje i da će uskoro opet pomagati svojoj baki smile78, čuvali ga anđeli.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:31

Žardinjere pred ulazom: jedna ljepša od druge.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 20:39
smiley1637.gifšta tu svega ima!!!! Prekrasnonot%20tagged%20smiley%20#14502
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:27
Dobra večer svima!

Vidim da ste bile u šetnji, a mene nema da vas dočekam.
Drage moje Štefkaja, Piramida, Shasha, Hoya veseli me što vam se dopalo moje cvijeće i sva sam si važna.
Viseće prkose sam prvi puta vidjela i kupila od jednog dedeka na tržnici prošlog proljeća i zaljubila se u njih. Ove godine sam ih kupila nekoliko različitih nijanse žute i narančaste. Ako ste primijetile u teglama, svaki od njih drugačije raste-jedni idu u visinu, drugi vise, treći se ravno i gusto šire.. Nije mi jasno zašto. Vrlo su zahvalni, cvatu cijelo ljeto i ne smije ih se puno zalijevati, nisu trajnice, kao ni obični prkos.
Centrantus ruber je trajnica, mediteranskog porijekla, potpuno nezahtjevna, neumorno cvate cijelo ljeto.jedino nikako da je razmnožim, reznica se nije ni jedna primila, a sjeme koje sam jedva prepoznala, nije niknulo, aništa se nije samo zasijalo.
Moj vrtni pomoćnik, patuljak, unuk je malo bolje, tako sam sretna, nek mi sve uvene,samo da što prije dođe doma.
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2009 u 23:33
Sara, bit će s Lukom sve u redu, vidjet češ! Ja uvijek kažem, hvala Bogu na doktorima i bolnicama! Nek su oni njemu pomogli pa ćete vas dvoje ponovno zajedno u vrt s još većim veseljem!
Biljke su prekrasne, a viseći prkos vidim prvi put u životu i baš mi je lijep! Velika pusa za Luku i njegovu baku, a jedna i za Saru! smile79
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 00:04
Hej ja mislila ovo sirotica bez cvijeća, a ona kolekcionar. Skoro sam se srušila sa fotelje. Prekokrasnosmile99

Pusa Luki smile79za oporavak.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 07:10
jesi li se vratila iz šetnje, kako je mali anđelak???
za sve vas velika smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 12:39
Draga Bromelija, šetnja je bila kratka, samo pi. i ka. Bilo zima, a ja izašla bez čarapa u klompama. Sara se linja, pun stan dlaka...
Cure, hvala na podršci, mali bolje, uživajte danas u svojim lijepim vrtovima.
Jel se Cezar i Nero linjaju?
Nadam se da se nećete ljutiti, skužila sam da je ovaj post više za Brbljaonicu, sori, sori,sorismile143
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2009 u 15:10
Neka neka -dobro si skužilasmile96---------ali stvarno imaš sve predivno  i svega imašsmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
patuljcica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje patuljcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 20:15

Za senjski vrt predviđam zeleno šarenu mirisnu budućnost i jedva čekam proljetne slike vrta! I nudim dodatni par ruku za pomoć pri uređenju pa da se moja predviđanja što prije ostvare. smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.