Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 152> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej sara pa cvijeće ti je predivno, a skidam kapu za žardinjere u zgradi o kojim se brineš, to je super.
Strašni su mi viseći prkosi, onako svi u jednoj boji, predivno.
A Luka momak i pol, a pas, pas i pol
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sara, pa ti si prava majstorica, prekrasna terasa i žardinjere ispred zgrade (kad bi barem svi tako sređivali ispred zgrada).
![]() A Niho me baš nasmijala s ovim pola kukuruza, a ona bi ti sve to besplatno poslala i još i oraha... ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Krasnog li cvijeća!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Baš mi je bila ugodna šetnja tvojim vrtom, a retriverka naravno me je posebno oduševila, veliki sam ljubitelj pasa, osim cvijeća....bravo....
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Oooo, pa ime se tu mnogo toga za pogledati. C. ruber izgleda fenomenalno, pun cvjetova, a tek gloksinija
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo, pa kod tebe je u zgradi i stanu itekako šareno! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opet sam prošetala -ma predivno je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hvala curke na lijepim riječima, da vas sve ne nabrajam, kao na dodjeli Oskara, znate vi sve koje ste.
Tolike ste bile željne boja, mislile ste da volim samo zeleno, što volim zeleno, pa eto vam sad šarenila. nema što nema.
A ti bona Niho opet navratila, a di je kuruz, a di su orasi?
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sara pa cvijeće je predivno, stvarno su žardinjere jako lijepe..
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kakvo zelenilo,kod tebe sve pršti od boja,viseće prkose vidim prvi put.
Pomoćnik ti je za 5,i ja bi takvog. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Oho,ho, ima tu svega lijepoga, neznaš je li ljepši balkon ili žardinjere ispred zgrade. Centranthus ruber je lijepa biljka, jel ti ona trajnica? Viseće prkose sam do sada viđala samo kod cura sa mora,.... znači nađe se ga i u ZG... Nada se da je tvoj mali pomoćnik već bolje i da će uskoro opet pomagati svojoj baki |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Žardinjere pred ulazom: jedna ljepša od druge. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Dobra večer svima!
Vidim da ste bile u šetnji, a mene nema da vas dočekam.
Drage moje Štefkaja, Piramida, Shasha, Hoya veseli me što vam se dopalo moje cvijeće i sva sam si važna.
Viseće prkose sam prvi puta vidjela i kupila od jednog dedeka na tržnici prošlog proljeća i zaljubila se u njih. Ove godine sam ih kupila nekoliko različitih nijanse žute i narančaste. Ako ste primijetile u teglama, svaki od njih drugačije raste-jedni idu u visinu, drugi vise, treći se ravno i gusto šire.. Nije mi jasno zašto. Vrlo su zahvalni, cvatu cijelo ljeto i ne smije ih se puno zalijevati, nisu trajnice, kao ni obični prkos.
Centrantus ruber je trajnica, mediteranskog porijekla, potpuno nezahtjevna, neumorno cvate cijelo ljeto.jedino nikako da je razmnožim, reznica se nije ni jedna primila, a sjeme koje sam jedva prepoznala, nije niknulo, aništa se nije samo zasijalo.
Moj vrtni pomoćnik, patuljak, unuk je malo bolje, tako sam sretna, nek mi sve uvene,samo da što prije dođe doma.
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sara, bit će s Lukom sve u redu, vidjet češ! Ja uvijek kažem, hvala Bogu na doktorima i bolnicama! Nek su oni njemu pomogli pa ćete vas dvoje ponovno zajedno u vrt s još većim veseljem!
Biljke su prekrasne, a viseći prkos vidim prvi put u životu i baš mi je lijep! Velika pusa za Luku i njegovu baku, a jedna i za Saru!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej ja mislila ovo sirotica bez cvijeća, a ona kolekcionar. Skoro sam se srušila sa fotelje. Prekokrasno
![]() Pusa Luki ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
jesi li se vratila iz šetnje, kako je mali anđelak???
za sve vas velika ![]() |
|
![]() |
|
Draga Bromelija, šetnja je bila kratka, samo pi. i ka. Bilo zima, a ja izašla bez čarapa u klompama. Sara se linja, pun stan dlaka...
Cure, hvala na podršci, mali bolje, uživajte danas u svojim lijepim vrtovima.
Jel se Cezar i Nero linjaju?
Nadam se da se nećete ljutiti, skužila sam da je ovaj post više za Brbljaonicu, sori, sori,sori
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neka neka -dobro si skužila
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
patuljcica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
Za senjski vrt predviđam zeleno šarenu mirisnu budućnost i jedva čekam proljetne slike vrta! I nudim dodatni par ruku za pomoć pri uređenju pa da se moja predviđanja što prije ostvare. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |