nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 33> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() |
|
![]() |
|
[ Kod za forum URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/moje_slike/2689.aspx]
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nada jako mi se sviđaju tvoji akvareli,motivi su preljepi..o tvom decupageu je vec sve receno,jednostavno savrsen
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nado ovo je pravo dobro ugođeno jutro.
Radovi su ti prekrasni, a od akvarela ne bih mogla niti jedan izdvojiti, jer su mi svi jednostavno lijepi....
Ali...meni za oko je zapela ona božićna lampa, prekrasna je...
Bravo
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
stvarno prelijepo...sveee
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Nada, nemam dovoljno bogat rječnik kojim bih opisala kako se osjećam kad gledam tvoje akvarele i oslikanu svilu....ma, sve ti je prekrasno, ali ovi meki materijali su odraz tvoje umjetničke duše, nekako u njima vidim pravu tebe, a ovaj mi je posebno lijep, predivna, predivna slika koju bih satima mogla promatrati....na ovom si polju nenadmašna i broj 1
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Šta reći, akvareli prekrasni, prekrasni, svjetiljka jako lijepa.
vidi se da si i umjetnica, lako je zalijepiti salvetu, ali sve to treba imati umjetnički štih, a ti to imaš.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ja sam pohvalila samo decoupage sa slikom ali primavera je to tako lijepo rekla....nenadmašna si slikarica i top broj 1, i meni je ova slika najljepša......
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepi akvareli,a i tacna je predivna,
|
|
![]() |
|
hvala, hvala svima na lijepim komentarima, a ovaj plavi akvarel koji ste izdvojile je na svili a ostali pejzaži su na papiru
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |