cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 66> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i za kraj moja mala pomagacica
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
preslatka pomagačica
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
neznam šta je ljepše od čega (kad o cviječu pričamo
![]() ![]() baš je prekrasna (na mamu) i velika za svoje godine (na tatu)
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Osim tvoje pomagačice, jako mi se svidjela ona fotka begonije i drvene ograde. Naravno, redovito ću pratiti napredak tvog jezerca.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ta begonija ti raste kao luda lani sam stavila jednu malu grancicu a sad je ogromna ako zelis samo kazi i saljem ,a ograda je rucni rad mm izradil ju je od stare bacve za vino koju je djed mislio baciti. Puno vam hvala svima sta secete mojim vrtom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Rosa, imaš jako lijep vrt uređen s puno ljubavi što se vidi na prvi pogled. Zaista lijepi irisi. Poslala sam ti pp.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepo cvijeće ,a još lijepša i slađa mala pomagačica.
Mali anđelić ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Rosa švrljam tvojim vrtom, jezerce lijepo napreduje....
Stanovnici vrta- jedan šutljivac i jedan brbljivac....
![]() Tvoja princeza je naj, naj......
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Karmen,Štefica ,Korijenko hvala na pohvalama i setnji kroz moj vrt stavit cu ja jos slikica pa da nastavite i dalje
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Rosa vrt ti je prekrasan, uživala sam šetajući kroz ovo prekrasno cvijeće...
Ali ipak ovaj zadnji cvjetak ti je najljepši!!!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepi cvjeteki, a curica je preslatka, zlato mamino!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve je genijalno nema se šta više reći
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
konacno mi dosla mreza k sebi pa ev
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
malo bijelih cvijetic
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kaktusi
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
slak koji se popeo na bor
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
vinika
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
malo puzavaca i jedna b
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
kakva krasna pošpricana ruža
![]() |
|
![]() |
|
cinija i ruza
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |