Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Athenin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Athenin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 23:13
svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:25
Hvala niho, 
tek sad se aktiviram, morala sam malo uvesti reda...

anemone su nekako požurila ove godine

nekako se čini da je nestalo boje, a prosenjak nikako da se ugusti

malo bliže

a Zita gleda da li ima još nešto za potkopati
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:29
I moje anemone već jedno vrijeme cvatu. A onaj tropski hibiskus na prijašnjoj strani je baš crveni crveni??? Baš mi je smile93
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:33
Ne čini li ti se da su je to malo rano za anemone? Pa čini mi se da su prošlih godina cvale tek u rujnu.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:41

Meni je promakla ova ljepota. Sreća, nemaš još puno stranica pa sam lako pregledala. Oprosti, ali stvarno je puno vrtova tu na forumu, a u ovim danima je malo vremena za pažljivo čitanje.

Sve ti je lijepo, a kako mi se čini ima tu još puno toga lijepoga za pokazati. Bravo Athena!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:47
Rudbekije, sitnocvjetne, ali sad sam dobila od SilveK i one krupnocvjetne. Već se veselim za slijedeću sezonu

Prkosi i Zita, za sada u miru koegzistiraju...

prosenjak

kupine... mislim da sam ih pustila preguste, grmić se pati od težine

Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:59
Plava salvija navečer

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 14:40
Athena ja tek sada otkrivam tvoje rascvjetano dvorište i odmah me oduševilo Clap 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 16:11
Anemoneeeesmile89A ovo,kraj prosenjaka,je ukrasni batat?
Ma svo cvijeće ti je predivnosmile64
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 07:53
Tako je Sasha, to je ukrasni batat. A imam i crvenolisnog na drugoj strani.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 08:14
Mljac kupine

Ukrasni batat? A ja posadila batat kupljen u dućanu jer sam negdje vidjela da ima lijep cvijet i list Angry
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 08:15
Evo mene u jutarnjoj setnji kroz tvoj vrt.
Uzivala sam gledajuci tvoje prekrasno cvijece.
Tesko je bilo sta izdvojiti, ali ono sto me je najvise fasciniralo, to su pelargonije na 1. stranici, takve jos nisam vidjela, mislim na one roza.

Zatim crveni dragoljub, sareni mirabilisi, crveni hibi i engleske pelargonije.
Divota!
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 08:31
Hvala na posjeti svima.
I da  Otok, ja neznam ustvari da li postoji ukrasni i obični batat, ili je to jedno te isto. Ali na placu su mi ga prodali pod ukrasni, i nisam znala za cvijet, kupila sam ga zbog dekorativnog lišća.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 09:33
Athena jako lijep vrt. Sviđa mi se posebno kako si uredila ono na travnjaku. U sredini krug pa simetrično sa strane. Jako zgodna ideja i baš ti je lijepo!Clap
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 10:18

Jednostruki hibiskus je tek sada dao sve od sebe. Do sada bi bio po jedan cvjet na grmiću, ali sada se raspištoljio ...

Usput, da li znate što  mi se to događa na klematisu pored? Jel se moram zabrinuti?
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 10:20

Hvala Baka, to su stare cigle koje su još jednom poslužile kao graničnici. Makar mislim da neće trajati još jednu sezonu, raspadaju se.

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 10:57
smile227hibiskus je prekrasan baš kao i ostalo cvijeće vidi se da ga paziš i maziš smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 21:33
Prosenjak me stvarno oduševio . Toliko sam puta gledala šta mi je najbolje a li on stvarno mi je predivan . I voljela bi takvu biljku imati jer mislim da sam već počela sa trajnicama. Već imam posaditu pampas travu -bananu -pa sad i takvu ću sebi ngdje nabaviti jer stvarno to krasi dvorišta- Svaka častsmile106
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 21:58
smile227 kako je krasan hibiskus, a na zadnjoj slici, cvijet desno jel opet šatiran ili je to samo igra svjetlosti? Vidim da imaš dosta šatiranog cvijeća a to mi se posebno sviđa, volim šatirano cvijeće i ono koje tijekom cvatnje mijenja boju.
Lijepa ti je Zitica, to je još beba ako se ne varam.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2009 u 22:05
Plava salvia je fantastična, jako su lijepe rudbekie, sve skupa i cvijeće i asortiman Clapsmile57
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.