Athenin vrt |
Odgovori | Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala niho,
tek sad se aktiviram, morala sam malo uvesti reda...
anemone su nekako požurila ove godine
nekako se čini da je nestalo boje, a prosenjak nikako da se ugusti
malo bliže
a Zita gleda da li ima još nešto za potkopati
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moje anemone već jedno vrijeme cvatu. A onaj tropski hibiskus na prijašnjoj strani je baš crveni crveni??? Baš mi je
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne čini li ti se da su je to malo rano za anemone? Pa čini mi se da su prošlih godina cvale tek u rujnu.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je promakla ova ljepota. Sreća, nemaš još puno stranica pa sam lako pregledala. Oprosti, ali stvarno je puno vrtova tu na forumu, a u ovim danima je malo vremena za pažljivo čitanje. Sve ti je lijepo, a kako mi se čini ima tu još puno toga lijepoga za pokazati. Bravo Athena!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rudbekije, sitnocvjetne, ali sad sam dobila od SilveK i one krupnocvjetne. Već se veselim za slijedeću sezonu
Prkosi i Zita, za sada u miru koegzistiraju...
prosenjak
kupine... mislim da sam ih pustila preguste, grmić se pati od težine
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plava salvija navečer
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Athena ja tek sada otkrivam tvoje rascvjetano dvorište i odmah me oduševilo
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AnemoneeeeA ovo,kraj prosenjaka,je ukrasni batat?
Ma svo cvijeće ti je predivno
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je Sasha, to je ukrasni batat. A imam i crvenolisnog na drugoj strani.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mljac kupine
Ukrasni batat? A ja posadila batat kupljen u dućanu jer sam negdje vidjela da ima lijep cvijet i list |
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene u jutarnjoj setnji kroz tvoj vrt.
Uzivala sam gledajuci tvoje prekrasno cvijece. Tesko je bilo sta izdvojiti, ali ono sto me je najvise fasciniralo, to su pelargonije na 1. stranici, takve jos nisam vidjela, mislim na one roza. Zatim crveni dragoljub, sareni mirabilisi, crveni hibi i engleske pelargonije. Divota! |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti svima.
I da Otok, ja neznam ustvari da li postoji ukrasni i obični batat, ili je to jedno te isto. Ali na placu su mi ga prodali pod ukrasni, i nisam znala za cvijet, kupila sam ga zbog dekorativnog lišća.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Athena jako lijep vrt. Sviđa mi se posebno kako si uredila ono na travnjaku. U sredini krug pa simetrično sa strane. Jako zgodna ideja i baš ti je lijepo!
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jednostruki hibiskus je tek sada dao sve od sebe. Do sada bi bio po jedan cvjet na grmiću, ali sada se raspištoljio ... Usput, da li znate što mi se to događa na klematisu pored? Jel se moram zabrinuti?
|
|
Athena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Baka, to su stare cigle koje su još jednom poslužile kao graničnici. Makar mislim da neće trajati još jednu sezonu, raspadaju se. |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hibiskus je prekrasan baš kao i ostalo cvijeće vidi se da ga paziš i maziš
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prosenjak me stvarno oduševio . Toliko sam puta gledala šta mi je najbolje a li on stvarno mi je predivan . I voljela bi takvu biljku imati jer mislim da sam već počela sa trajnicama. Već imam posaditu pampas travu -bananu -pa sad i takvu ću sebi ngdje nabaviti jer stvarno to krasi dvorišta- Svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je krasan hibiskus, a na zadnjoj slici, cvijet desno jel opet šatiran ili je to samo igra svjetlosti? Vidim da imaš dosta šatiranog cvijeća a to mi se posebno sviđa, volim šatirano cvijeće i ono koje tijekom cvatnje mijenja boju.
Lijepa ti je Zitica, to je još beba ako se ne varam.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plava salvia je fantastična, jako su lijepe rudbekie, sve skupa i cvijeće i asortiman
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |