natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 23456 109> |
Korisnik | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja nešto slutim da bi srijeda mogla biti dan za stepanje...nemrem se odvojiti od pegle...samo peglam, i peglam, i peglam...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rezultat ovovikendnog kreativnog poleta...das masa me još uvijek zaokuplja...malo sam se zaigrala i sa 2K lakom za raspukline, ali i sa glazurom, pa mi se stoga stvorio odbljesak na radu prilikom slikanja... i da, pokušavam izvesti malo pittorica na radovima, pa prosudite i same kako mi to baš i ne ide...
|
|
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja prosudjujem da ti pitorico ooooooodlichno ide , a radovi su prelepi, jedva chekam da vidim taj step by step...mada ja imam dve leve za ovakve stvari
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je mraaaaaaak! Pogotovo ovaj prvi cvijet, apsolutno si ga idealno iskombinirala i 2K ti je besprijekoran! Ja bih u okviriće definitvino stavljala po jedan veći cvijet, puno ljepše dolazi do izražaja nego kad ih je više, ali treba eksperimentirati! Kako volim ovakve inovacije! Ja sam tele za mase za modeliranje - neće me nikako...
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta ti ne ide???? ovo je apsolutno savršeno!
odaj mi tajnu kako sušiš das masu. ja sam jednom pokušala napraviti ravnu pločicu ali dok se sušila sva se izdeformirala, uglovi se nekuda digli i sva je bila valovita
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ove su se ploče malo izvijale, samo nemate taj dojam...doduše, uglovi se nisu podigli, ali blago su izvijane...ja ih svako toliko okrenem na drugu stranu...kako ovi radovi imaju uzdignute reljefe na prednjim stranama, sačekam da se osuši taj dio i to dobro, onda okrnem na drugu stranu,pa opet naprijed i tako dok s ene osuši...unatoč tome, uvijek se malo izvija ta masa...s vremena na vrijeme tijekom sušenja lagano potisnem dlanovima masu prema pogdlozi...
hvala što smatrate daje pittorico dobar, iako ja nisam nešto baš zadovoljna, ali ne trebam ni biti neskromna, jer sam to tek počela raditi... imam sada još jedan rad na lageru, ali čekamda se 2K osuši,pa da ga završim... možda još večeras, a ako ne, onda sutra izlažem sličku... |
|
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su mi ove tvoje carolije nato,pittorico ti je vrhunski,prepreprekrasan
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
punoti hvala...
ali,joj, da vidiš tek sljedeći pittorico, ukinđurila sam ga dokraja...mislila sam da ću ga još večeras poslikati i staviti, ali mi se 2K kao za inat nikako neće posušiti pa da završim do kraja uradak... |
|
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ipak sam dočekala, pa još večeras prije spavanja stavljam još i ovaj ovovikendaški uradak....
|
|
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledam , divim se i pitam, kako izgleda kad ti ide , ako ovako dobro izgleda kad ti neide.... |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je prekrasno. Rad sa das masom zaista prekrasan. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla i od mene
Radovi su ti prekrasni, kreativni i posebni. Bravo!
Nadam se da ćemo se i upoznati
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi ti to napisala da same prosudimo kako ti baš i ne ide?????? ma daj! radovi su pre pre predivni! jako mi se sviđa što si napravila sa das masom. izgleda jako lijepo i zanimljivo. i virujem ti da te das masa još uvik zaokuplja, jer i mene zaokuplja. jučer sam otvorila novo pakovanje das mase i nisam stala dok je nisam potrošila. sad treba čekat da se radovi osuše pa da mogu dalje radit.
a od tebe očekujem nove radove, super ti ide
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni se ovo sviđa,i to jako,jako
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme draga, ovo je suuuper, predpostavljam da iziskuje dosta truda, ali se isplati..jako mi se dopada |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su ti radovi,a za das masu si prava majstorica |
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek posebna!!
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je moja skromna natasa....radovi su majstorski...daleko od pocetnickih...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala gogo......skromnost mi je vrlina...
|
|
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon par dana proslava rođendana sina jedinca i zakonitoga, danas sam malo uhvatila vremena za jedan rad na keramičkoj pločici (podnoj, dakle većih dimenzija)...trebao bi svekrvi poslužiti kao ukras na stolu i podmetač za ranojutarnju kavu i vruću džezvu..
napatio me rad do krajnjih granica, a ja nisam zadovoljna ni malo...ima li koja od vas neki savjet kako da sa pittoricom što lakše izađem na kraj...mislim, da dobijem onako prozračne tonove (danas sam kupila i onu tekućinu za pittorico, ali nije mi to baš nešto oduševilo uradak... pomagajte, ne sviđa mi se kako mi radovi sa pittoricom ispadaju... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |