Lewisia cotyledon |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm čini mi se da je moja imala 2 cvijetna štapića i trajalo je oko mj dana čini mi se. Tvoja je drugačija od moje.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
To se i meni učinilo, tvojoj su listovi više ravni, a mojoj su valoviti i nekako više kožasti
|
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sanja9802....lijepo zdravo izgleda, a bit će cvjetića
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hm ja sam svoju spustila u vrt prije 2 tjedna, pomalo zalila svaki dan, ali danas sam ji opet iskopala i vratila u teglu jer joj je ovo prejako sunce jako smetalo. Izgleda kao spaljeno i povenuto ratno siroče. I sad je opet u tegli u hladu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
nemam iskustva, ali naišla sam na podatak da joj treba duži period ( sjemenu ) na hladnom- znači oko 3-4 mj. u frižider ili na jesen direktno u zemlju van.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() Cvate cijelo ljeto. na suncu je od 10 do16 i nisam primjetila da joj je smetalo kao ostalom cvijeću. Kamo s njom po zimi? |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
vidim da se nitko ne javlja na ovoj temi, ja sam svoju vratila iz vrta u teglu jer mi je skoro odapela zbog sunca, sada se lijepo oporavila i imam ju namjeru na zimu spremiti u svijetli negrijani prostor s ostalim društvom.
Čula sam nedavno od par cura da su im uginule ove godine u vrtu, a ja svoju zaista želim sačuvati... Bebolina jako me zanima da li ćeš uspijeti sa sijanjem... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Sjeme je dugo bilo u hladnjaku, posijala sam ga u isto tako hladnu zemlju koju sam držala dva dana u hladnjaku. Sad je vani zasijano u teglicama, pa šta bude. Držite mi palčeve![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,tebi bi i kamen procvao!A palčeve ti držim
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bravo bebolina,svaka čast.Tebi stvarno sve ide od ruke.
![]() |
|
![]() |
|
dvije, odlično, sigurno će još koja mrvicu poslije, taman da je dugo u cvatu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bravo prekrasno izgleda !
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Moja nije preživjela zimu
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |