lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sunceri...ja bih vrlo rado da imam maximum za platna kao ti... ! To mi je vrh!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
lijepe motive si nalijepila na kutiji. predivan rad
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lutija je majstorski napravljena. Prekrasni motivi. Bravo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna kutija!
To je salveta ili papir? |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jos jedna savrseno prekrasna kutija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam cure
![]() To je salveta. |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Savršena kutija, ostala sam bez teksta
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divna kutija!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Odlično, bravo. Ja i ne sumnjam u tvoje radove. Blago se salvetama u ovoj kutiji
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
jao lilian divna ti je kutija...ali iz tvojih ruku sve super izgleda...pa gdje si nabavila tu salvetu..prekrasna je?!
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lili, drago mi je da si tu, dobrodošla, prekrasni radovi, treba ih nekoliko puta pogledati, savršeno, a ova zadnja kutijica pogotovo, super, baš pedantno radiš, bravo, i one tacne su savršene, ma sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
![]() |
|
![]() |
|
Bjelovar imash salvetu da poruchish preko neta.
Dori hvala na dobrodoshlici :) |
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
gdje gdje gdje????? dobra moja vilo!!!!..jesi vidjela moje nove radove<??? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |