Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mama i njeni dečki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mama i njeni dečki

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 21:55
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

draga, pa nisam ni mislila da ti smirglas, rezes i busis....ma za to postoje muski...hihihi...uvjeris ih da je njihov trud uvelike doprinjeo tako predivnom zavrsnom radu...da bez njihove pomoci mi zene smo bespomocne...i nakon par takvih izreka svaki muski (ponavljam - svaki, ne muz, vec i brat, tata, susjed, sin...) ce se jako vazno osjecati i odradit ce ti sve "prljave" poslove....hihihi....

aha...i naposlijetku reći...to sam ja radio...ostat ćeš u njegovoj sjeni...draga moja, vlastito iskustvo, provedeno sa istim muškarcem 15 godina govori sljedeće...sve što možeš, uradi sama....ne zato što on to nemože, već zato što ti to NAJBOLJE ZNAŠ...a oni neka rade nešto svoje...

i mama...neka ovog brdašca...na ovaj način je ovo samo tvoj crijep i prepoznatljiv je po tome.... nisam baš pristalica  kalupiranih radova...volim da svaka ima ono nešto svoje...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:04

da...vidim....

tek sam sada skuzila da si ti vec neukrocena biljka...a ja mislila da si nova na forumu...nema te na ovom dijelu foruma, nema ni tvojih komentara, samo nas povremeno posjetis i pokazes svoje uratke....druzi se s nama...tetama salvetama...hihi
eh da vi znate koliko ja često pogledam ali ne ostavljam komentar...jer skužila sam da nemam vremena ostaviti ga svima, a volim vaše radove i onda mi je bed radi onih kod kojih ne stignem ništa napisatiEmbarrassed
a trenutni prioritet je sređivanje kuće i okućnice, s obzirom na financije to bude malo duže potrajaloLOLLOLLOL a uz dva vragolana slobodno vrijeme mi je u debelom minusu...u petak sam dala otkaz pa sam danas mogla napraviti ovo šta ste vidjele....
kod jednog frenda sam zaustavila spaljivanje starih drvenih barskih stolaca, ali nikako stići po njih da si ih dopeljam da se bacim u preuređivanjeCryCryCry
 no znam kaj bum slijedeće radila...muž me danas zamolio da sredim staru drvenu wc dasku- mora da je sentimentalno vezan uz njuWinkLOLLOL

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:08
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

draga, pa nisam ni mislila da ti smirglas, rezes i busis....ma za to postoje muski...hihihi...uvjeris ih da je njihov trud uvelike doprinjeo tako predivnom zavrsnom radu...da bez njihove pomoci mi zene smo bespomocne...i nakon par takvih izreka svaki muski (ponavljam - svaki, ne muz, vec i brat, tata, susjed, sin...) ce se jako vazno osjecati i odradit ce ti sve "prljave" poslove....hihihi....

aha...i naposlijetku reći...to sam ja radio...ostat ćeš u njegovoj sjeni...draga moja, vlastito iskustvo, provedeno sa istim muškarcem 15 godina govori sljedeće...sve što možeš, uradi sama....ne zato što on to nemože, već zato što ti to NAJBOLJE ZNAŠ...a oni neka rade nešto svoje...

i mama...neka ovog brdašca...na ovaj način je ovo samo tvoj crijep i prepoznatljiv je po tome.... nisam baš pristalica  kalupiranih radova...volim da svaka ima ono nešto svoje...

hvala ti na potpori....kad sam skužila da mi zaista neda fleksericu, rekoh si nek bude 100% prirodnoWink tak ja i s cviječem radim- kad ga ne stignem opljeviti divim se kak korov ima lijepe svjetoveLOLLOLLOL
a šta se muža tiće...mi imamo sistem- ak radi on radi on, ak radim ja radim ja...jedino ak radimo neke narudžbe onda uljećemo jedan drugome i radimo oboje koliko stignemo...i to kod nas funkcionira....doduše dogodi se da on proda nešto moje(obično drvo ili slike), ja njegovo i onda su pitanja- pa ja sam mislil/a to ovome ili onome...ali da nije tak bilo bi nam dosadnoWinkSmileSmileSmile
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 00:35
Mama, uvijek povečaj sliku. I u gruntu su premalene! Wink

Jesi li ti mene ono pitala kaj si opet na GO? Meni sve se čini da si ti počela ga koristiti. Svaka čast mojim dečkima!!! smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 02:11
fantastično mamaa,bravo!smile141
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 08:06

Vidim i kupaona dobiva novo lice. Hot%20Tub
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 11:51
smile141
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 13:09
Bravo mama ...svaki put sve bolja. Nekako mi se dopao crijep sa ružama...Tongue
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:05
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Mama, uvijek povečaj sliku. I u gruntu su premalene! Wink

Jesi li ti mene ono pitala kaj si opet na GO? Meni sve se čini da si ti počela ga koristiti. Svaka čast mojim dečkima!!! smile141

evo od sad ide ovaj format slikicaSmile

ja sam ti na go do 7.07- poslije sam nezaposlena- sad užurbano tražim posau- u petak sam dala otkaz- to zbilja više nebi pas s maslom pojeoCryDeadAngry
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:09
hvala andrea, rose, anđelka, more, lulaSmileSmile
ps lula- crijep s ružicama je poklon za jednu jako romantičnu prigodu, meni jako dragoj osobi- a kako je s ovog foruma detaljnije objašnjenje slijedeći tjedanWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:23
Mama ti nisi nikakva početnica, ti si već majstor svog zanata...Smile
Mene tvoji radovi nisu uopće iznenadili, dapače baš sam si tako nekako i zamišljala da budu, jer mi odaješ dojam da ti sve ide od ruke!!!

A što se tiče materijala ja na crijepu još nisam radila, ali zato na keramičkim pločicama skoro i doktorirala. One su mi super za raditi...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 09:51
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Mene tvoji radovi nisu uopće iznenadili, dapače baš sam si tako nekako i zamišljala da budu, jer mi odaješ dojam da ti sve ide od ruke!!!

A što se tiče materijala ja na crijepu još nisam radila, ali zato na keramičkim pločicama skoro i doktorirala. One su mi super za raditi...
LOLLOLLOLLOL hvala ti na pohvalama..istina ponekad mi ide od ruke a ponekad ni da mi život o tome ovisiConfused
a inače iskustva imam u slikama graviranju drveta i inih materijala- tu sam kak ti kažeš doktorirala. Šta se decoupaga tiće prvi put sam ga s dečkima radila pred uskrs- vidjele ste radove- sve šta je tu na temi je i rađeno- prema tome definitivno sam početnik (i ja i dečki)- meni je bitno da se zabavljamo i da razveselim osobu kojoj je dar namijenjen. hvala bogu to se dešava pa sam zadovoljna...ali da trebam učiti trebam puuuuno...evo npr. polidila sam pokušavajući napraviti crackle- neide pa neide- ili sam ja totalna budala ili nekaj delam krivo-ali u svakom slučaju ništ od njegaEmbarrassedEmbarrassed

šta se crijepa tiće puno je teži za rad nego pločica- u principu meni j epločica za sad najlakša- a crijep je malo sam po sebi drugačiji- posebno ovo kak sam ja radila da bude apsoluno prirodan- vjerojatno bi bilo puno lakše da ga se izšmirgla da bude posve ravan- ali to onda nije crijep- u svakom slučaju osjeti se veća potrošnja boje  i salveta nikako da se posve izravna radi tih neravnina- ali opet je lijepo. Meni j ebilo zanimljivo raditi na crijepu. pokušaj veselim se tvojim radovimaSmileSmile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 10:13
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

LOLLOLLOLLOL hvala ti na pohvalama..istina ponekad mi ide od ruke a ponekad ni da mi život o tome ovisiConfused
a inače iskustva imam u slikama graviranju drveta i inih materijala- tu sam kak ti kažeš doktorirala. Šta se decoupaga tiće prvi put sam ga s dečkima radila pred uskrs- vidjele ste radove- sve šta je tu na temi je i rađeno- prema tome definitivno sam početnik (i ja i dečki)- meni je bitno da se zabavljamo i da razveselim osobu kojoj je dar namijenjen. hvala bogu to se dešava pa sam zadovoljna...ali da trebam učiti trebam puuuuno...evo npr. polidila sam pokušavajući napraviti crackle- neide pa neide- ili sam ja totalna budala ili nekaj delam krivo-ali u svakom slučaju ništ od njegaEmbarrassedEmbarrassed

šta se crijepa tiće puno je teži za rad nego pločica- u principu meni j epločica za sad najlakša- a crijep je malo sam po sebi drugačiji- posebno ovo kak sam ja radila da bude apsoluno prirodan- vjerojatno bi bilo puno lakše da ga se izšmirgla da bude posve ravan- ali to onda nije crijep- u svakom slučaju osjeti se veća potrošnja boje  i salveta nikako da se posve izravna radi tih neravnina- ali opet je lijepo. Meni j ebilo zanimljivo raditi na crijepu. pokušaj veselim se tvojim radovimaSmileSmile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 10:17
Ja svejedno mislim da tebi to sve super ide...

A što se tiče kraklea ne bi trebala imati problema...
Znači osnovno: naneseš prvu boju, pa krakle ali samo u jednom smjeru ( recimo as lijeva na desno ili odozgora prema dolje) i na kraju drugu boju. S time da između svake faze imaš sušenje boje i kraklea. I da probaj boju nanositi spužvicom. Znači namočič u boju i tupkaš. I da vrlo važno!!!
U kojem si smjeru nanosila krakle u tome smijeru nanosiš i boju preko. Možda ti se nije raspucao ako nisi obraćala pažnju na smijer.
I na kraju, postoje dvije vrste kraklea: jedna se raspucava više a druga manje...
Eto, nadam se da sam bila od pomoći... ako zapneš samo pitaj... 
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:36
Tek sam sada vidjela tvoje crijepove i oduševljena sam. Ja ih obožavam jer su mi baš dobri za rad. Volim njihove neravnine i nepravilnosti. Svi su ti radovi lijepi
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:37

Znači osnovno: naneseš prvu boju, pa krakle ali samo u jednom smjeru ( recimo as lijeva na desno ili odozgora prema dolje) i na kraju drugu boju. S time da između svake faze imaš sušenje boje i kraklea. I da probaj boju nanositi spužvicom. Znači namočič u boju i tupkaš. I da vrlo važno!!!
U kojem si smjeru nanosila krakle u tome smijeru nanosiš i boju preko. Možda ti se nije raspucao ako nisi obraćala pažnju na smijer.
I na kraju, postoje dvije vrste kraklea: jedna se raspucava više a druga manje...

ispričavam se što sam upala u vaš razgovor, al nisam izdržala a da se ne ubacim....meni je jedna forumašica prilikom susreta rekla da im je na radionici rečeno da nije važno u kojem smjeru nanosiš krekle, možeš sa njime raditi što želiš, al je važno da boju koju nanosiš  na njega nanosiš u jendom smjeru...ja probala i fakat je tako...na mojim podmetačima od pluta koje sam radila i na dozerima, krekle je vučen kako sam stigla, ali je boja preko krekla nanošena u jendom smjeru...
ono što sam sama otkrila je da ako krekla ima više, i ako nakon toga na to mjesto nanosim više boje, raspuklina je veća, ako je krekla malo i malo boje, raspuklina je manja...
i još sam primejtila da raspuklina bude veća kada se nanosi kistom, a manja, odnosno, nježnija kada se tupka spužvicom... i naravno, kada se boja premaže kistom ili tupka spužvicom preko krekla, nema više puta na jendom mjestu, samo jednom, inače neće biti raspucavanja...
na plavom dozeru za kavu imam na ovaj opisan način nanošen krekl, a boju kistom, a na zelenom i ljubičastom dozeru i podmetačima, nanošena je boja spužvicom...
ispričavam se još jednom što sam upala, al ako kome pomogne u rješavanju tekuće i raspucale problematike, pretrpjet ću kritiku o zabadanju nosa...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:45

ja sam tackala spužvicom ali da me ubiješ nemam pojma jel sve bilo u istom smjeruConfusedConfusedConfused i na crackleu piše medium- znači zlatna sredina- al kod mene nišConfused slijedeći tjedan idem isprobati i paziti ću da smjer svega bude indentičan- javiti ću kak je prošloWink puno hvala na savjetuSmileSmileSmile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:46
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Tek sam sada vidjela tvoje crijepove i oduševljena sam. Ja ih obožavam jer su mi baš dobri za rad. Volim njihove neravnine i nepravilnosti. Svi su ti radovi lijepi

hvala ti- ali ti imaš zaista fenomenalne radoveClapSmile
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:50

ispričavam se što sam upala u vaš razgovor, al nisam izdržala a da se ne ubacim....meni je jedna forumašica prilikom susreta rekla da im je na radionici rečeno da nije važno u kojem smjeru nanosiš krekle, možeš sa njime raditi što želiš, al je važno da boju koju nanosiš  na njega nanosiš u jendom smjeru...ja probala i fakat je tako...na mojim podmetačima od pluta koje sam radila i na dozerima, krekle je vučen kako sam stigla, ali je boja preko krekla nanošena u jendom smjeru...
ono što sam sama otkrila je da ako krekla ima više, i ako nakon toga na to mjesto nanosim više boje, raspuklina je veća, ako je krekla malo i malo boje, raspuklina je manja...
i još sam primejtila da raspuklina bude veća kada se nanosi kistom, a manja, odnosno, nježnija kada se tupka spužvicom... i naravno, kada se boja premaže kistom ili tupka spužvicom preko krekla, nema više puta na jendom mjestu, samo jednom, inače neće biti raspucavanja...
na plavom dozeru za kavu imam na ovaj opisan način nanošen krekl, a boju kistom, a na zelenom i ljubičastom dozeru i podmetačima, nanošena je boja spužvicom...
ispričavam se još jednom što sam upala, al ako kome pomogne u rješavanju tekuće i raspucale problematike, pretrpjet ću kritiku o zabadanju nosa...
ma kakve isprike i guranje nosa...hvala ti na savjetima-slijedeći tjedan odmah krećem u isprobavanje svega pa će mi valjda nešto biti uspješno. a oni tvoji podmetaći su ispali baš odlično, i dozer je prekrasan ali crackl sam po sebi mi je upečatljiviji na podmetačima-hvala ti na super jasnom objašnjenju i zornoj razliciSmileSmileSmile uh sad da nemam biljke i kuhanje za subotu  išla bi odmah probati...ali i ovak ću preživjeti...veli se kad nešto duže čekaš da je onda slađeWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 14:57

Nataša drago mi je da si napisala svoje iskustvo. Dapače, tu i jesmo da razmjenjujemo iskustva. Ali eto, ovo mi je prvi glas jer ja sam bila na tečaju i teta nam je rekla da se i krakle i boja nanose u istom smijeru. Unatrag par mjeseci sam čula da se na tržištu pojavio krakle koji možeš nanositi u smjeru kojem hoćeš i da svejedno raspuca....
Ja u zadnje vrijeme malo radim s time ali ću svakako pokušati i ovo što si ti napisala...Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.