mama i njeni dečki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | ||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aha...i naposlijetku reći...to sam ja radio...ostat ćeš u njegovoj sjeni...draga moja, vlastito iskustvo, provedeno sa istim muškarcem 15 godina govori sljedeće...sve što možeš, uradi sama....ne zato što on to nemože, već zato što ti to NAJBOLJE ZNAŠ...a oni neka rade nešto svoje... i mama...neka ovog brdašca...na ovaj način je ovo samo tvoj crijep i prepoznatljiv je po tome.... nisam baš pristalica kalupiranih radova...volim da svaka ima ono nešto svoje... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
eh da vi znate koliko ja često pogledam ali ne ostavljam komentar...jer skužila sam da nemam vremena ostaviti ga svima, a volim vaše radove i onda mi je bed radi onih kod kojih ne stignem ništa napisati
![]() a trenutni prioritet je sređivanje kuće i okućnice, s obzirom na financije to bude malo duže potrajalo
![]() ![]() ![]() kod jednog frenda sam zaustavila spaljivanje starih drvenih barskih stolaca, ali nikako stići po njih da si ih dopeljam da se bacim u preuređivanje
![]() ![]() ![]() no znam kaj bum slijedeće radila...muž me danas zamolio da sredim staru drvenu wc dasku- mora da je sentimentalno vezan uz nju
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
hvala ti na potpori....kad sam skužila da mi zaista neda fleksericu, rekoh si nek bude 100% prirodno
![]() ![]() ![]() ![]() a šta se muža tiće...mi imamo sistem- ak radi on radi on, ak radim ja radim ja...jedino ak radimo neke narudžbe onda uljećemo jedan drugome i radimo oboje koliko stignemo...i to kod nas funkcionira....doduše dogodi se da on proda nešto moje(obično drvo ili slike), ja njegovo i onda su pitanja- pa ja sam mislil/a to ovome ili onome...ali da nije tak bilo bi nam dosadno
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Mama, uvijek povečaj sliku. I u gruntu su premalene!
![]() Jesi li ti mene ono pitala kaj si opet na GO? Meni sve se čini da si ti počela ga koristiti. Svaka čast mojim dečkima!!! ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
fantastično mamaa,bravo!
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Vidim i kupaona dobiva novo lice.
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Bravo mama ...svaki put sve bolja. Nekako mi se dopao crijep sa ružama...
![]() |
||
![]() |
||
|
evo od sad ide ovaj format slikica
![]() ja sam ti na go do 7.07- poslije sam nezaposlena- sad užurbano tražim posau- u petak sam dala otkaz- to zbilja više nebi pas s maslom pojeo
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
hvala andrea, rose, anđelka, more, lula
![]() ![]() ps lula- crijep s ružicama je poklon za jednu jako romantičnu prigodu, meni jako dragoj osobi- a kako je s ovog foruma detaljnije objašnjenje slijedeći tjedan
![]() |
||
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Mama ti nisi nikakva početnica, ti si već majstor svog zanata...
![]() A što se tiče materijala ja na crijepu još nisam radila, ali zato na keramičkim pločicama skoro i doktorirala. One su mi super za raditi...
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a inače iskustva imam u slikama graviranju drveta i inih materijala- tu sam kak ti kažeš doktorirala. Šta se decoupaga tiće prvi put sam ga s dečkima radila pred uskrs- vidjele ste radove- sve šta je tu na temi je i rađeno- prema tome definitivno sam početnik (i ja i dečki)- meni je bitno da se zabavljamo i da razveselim osobu kojoj je dar namijenjen. hvala bogu to se dešava pa sam zadovoljna...ali da trebam učiti trebam puuuuno...evo npr. polidila sam pokušavajući napraviti crackle- neide pa neide- ili sam ja totalna budala ili nekaj delam krivo-ali u svakom slučaju ništ od njega
![]() ![]() šta se crijepa tiće puno je teži za rad nego pločica- u principu meni j epločica za sad najlakša- a crijep je malo sam po sebi drugačiji- posebno ovo kak sam ja radila da bude apsoluno prirodan- vjerojatno bi bilo puno lakše da ga se izšmirgla da bude posve ravan- ali to onda nije crijep- u svakom slučaju osjeti se veća potrošnja boje i salveta nikako da se posve izravna radi tih neravnina- ali opet je lijepo. Meni j ebilo zanimljivo raditi na crijepu. pokušaj veselim se tvojim radovima
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
|
||
![]() |
||
|
Ja svejedno mislim da tebi to sve super ide...
A što se tiče kraklea ne bi trebala imati problema...
Znači osnovno: naneseš prvu boju, pa krakle ali samo u jednom smjeru ( recimo as lijeva na desno ili odozgora prema dolje) i na kraju drugu boju. S time da između svake faze imaš sušenje boje i kraklea. I da probaj boju nanositi spužvicom. Znači namočič u boju i tupkaš. I da vrlo važno!!!
U kojem si smjeru nanosila krakle u tome smijeru nanosiš i boju preko. Možda ti se nije raspucao ako nisi obraćala pažnju na smijer.
I na kraju, postoje dvije vrste kraklea: jedna se raspucava više a druga manje...
Eto, nadam se da sam bila od pomoći... ako zapneš samo pitaj...
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Tek sam sada vidjela tvoje crijepove i oduševljena sam. Ja ih obožavam jer su mi baš dobri za rad. Volim njihove neravnine i nepravilnosti. Svi su ti radovi lijepi
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
ispričavam se što sam upala u vaš razgovor, al nisam izdržala a da se ne ubacim....meni je jedna forumašica prilikom susreta rekla da im je na radionici rečeno da nije važno u kojem smjeru nanosiš krekle, možeš sa njime raditi što želiš, al je važno da boju koju nanosiš na njega nanosiš u jendom smjeru...ja probala i fakat je tako...na mojim podmetačima od pluta koje sam radila i na dozerima, krekle je vučen kako sam stigla, ali je boja preko krekla nanošena u jendom smjeru... ono što sam sama otkrila je da ako krekla ima više, i ako nakon toga na to mjesto nanosim više boje, raspuklina je veća, ako je krekla malo i malo boje, raspuklina je manja... i još sam primejtila da raspuklina bude veća kada se nanosi kistom, a manja, odnosno, nježnija kada se tupka spužvicom... i naravno, kada se boja premaže kistom ili tupka spužvicom preko krekla, nema više puta na jendom mjestu, samo jednom, inače neće biti raspucavanja... na plavom dozeru za kavu imam na ovaj opisan način nanošen krekl, a boju kistom, a na zelenom i ljubičastom dozeru i podmetačima, nanošena je boja spužvicom... ispričavam se još jednom što sam upala, al ako kome pomogne u rješavanju tekuće i raspucale problematike, pretrpjet ću kritiku o zabadanju nosa... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
ja sam tackala spužvicom ali da me ubiješ nemam pojma jel sve bilo u istom smjeru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
hvala ti- ali ti imaš zaista fenomenalne radove
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ma kakve isprike i guranje nosa...hvala ti na savjetima-slijedeći tjedan odmah krećem u isprobavanje svega pa će mi valjda nešto biti uspješno. a oni tvoji podmetaći su ispali baš odlično, i dozer je prekrasan ali crackl sam po sebi mi je upečatljiviji na podmetačima-hvala ti na super jasnom objašnjenju i zornoj razlici
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ja u zadnje vrijeme malo radim s time ali ću svakako pokušati i ovo što si ti napisala...
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |