Moj decoupage - dada28 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajca su mrak, ali afrikaner je predivan, imam slabu točku na te motive!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ništa bez Klimta...
![]() ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
originalno i prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Pemale ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Predivno.
Ne znam po koji put pregledavam tvoj topic, jednostavno se ne mogu nadiviti.
Može pitanje?
Sa kakvim bojama radiš na platnu i čime ih mažeš(kistom ili spužvicom-kakvom)?
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš je po mojoj mjeri...super
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Radim akrilnim bojama, a nanosim ih običnom spužvicom...poput onih kojima peremo suđe (bez grubog dijela)...izrežem komade, veličine kutije šibica, čak i manje. Boje uglavnom tupkam spužvicom, rijetko ih razmazujem u potezima, osim ako mi baš tako treba. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ovo je dobro.....savrseno lijepo....valjda zato sto mi je pri srcu.....klimtic
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
kad stavljma spuzvicom onda mi ostaju mjehurici......jel oni poslije tebi nestanu....jer meni ne bas
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Moje boje su guste, ne razrjeđujem ih s vodom...dobro, možda ni ti ne razrjeđuješ svoje...spužva me smije biti previše šupljikava... |
|
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
i meni ostaju mjehurići ali kad se osuši pređem ponovo
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kutijica je stari rad, a jaje novi...u međuvremenu sam nanijela Sottile na Mozarta i sad čekam da počme djelovati...nadam se da hoće, jer prije nisam radila s tim lakom. Jaje je puno svjetlije nego na slici... metalik -srebrno |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Sva moja jaja ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sva jajca su prekrasna,a ovo na mozarta je vanzemaljski lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
jaja su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |