Moja mala radionica |
Odgovori | Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadalivz, sve što sam do sada rekla za tvoje radove stoji i dalje...slatko, lijepo i prekrasno...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boce su ti krasne!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek i uvijek me suncokreti ponovno oduševe, nikada mi ih nije dosta i stvarno mi se sviđa taj komplet.
|
|
nadalivz
Upravo klijam Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala hvala. Već sam rekla a sad sam sigurna da su moj prvi izbor definitivno boce. Mora da se neki tajni alkos krije u meni
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boce su preeeekrasne, posebna mi je ona s ljubičicama!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno super,a sto rece monna-1 boca sa ljubicicama ostala mi u
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su ti lijepi radovi
|
|
nadalivz
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na komentarima. Trudim se i dalje
|
|
nadalivz
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je rad pravog majstora! Svaka čast! Vidim da je pao magisterij u pittoricu, doista je krasan, a posebno moram istaknuti onaj tanjur sa žutim ružama, tako topao i nježan!
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantastični su ti radovi, i pjati boca, pitorico, sve suuuuuuuuuuper.
|
|
nadalivz
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala. baš sam zapela za pitoricco, sve što je bez njega sad mi je nekako prazno |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vauuu...puno lijepih stvari, najviše mi se sviđa pladanj s tulipanima i opet boca, prekrasno je!
|
|
nadalivz
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala monna-1 na komentaru,i ovom fantastičnom
genijalan je
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj krem zlatni tanjur na slici prije boce je stvarno fantastičan, a za bocu sam bez riječ....stvarno jako lijepo radiš...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali tanjurić sa sitnim cvijećem je tako nježan, prozračan, ma prava si umjetnica!
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boca je mrak, a sve ostalo o ho ho
|
|
SunceRi
Mladi grm Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je ženice za čistu peticu, ali bih i ja izdvojila krem - zlatni tanjurić...stvarno je predivan...daješ li poduke slučajno??? pribilježi me
|
|
nadalivz
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SunceRi nema problema ako mogu pomoći tu sam.
|
|
SunceRi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma hvala ti puno, zezam se...
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |