Sandra.L - moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Handmade, običan inkjet. Nema ti razlike između njega i laserskog, lagano razmazuju jedan i drugi. Hvala na pohvalama! I tebi hvala Hoya!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad vidim i tvoje radove. Vrijedne ručice i radovi sa puno stila. Samo naprijed !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
handmade ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 32 |
I ja se pridružujem pohvalama za tvoje radove, nešto malo drugačije i vrlo lijepo...Imam još jedno pitanje vezano uz printanje, kakav je printer, laserski?
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Hvala vam svima na dobrim željama i krasnim komentarima. Na žalost, ne mogu se posvetiti radovima koliko bi željela zbog hrpetine obveza i tako će biti još cca dvije godine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mišonja ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Vauuuuuuuuuu! Originalni motivi i originalna mjesta za njih, krasno!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
dobro došla , sada malo i mi komentiramo tvoje uratke nisi više voajer. Super su ti radovi, štok uopće ne treba komentirati i hvala na savjetima u vezi printanja
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
I ja ču pohvaliti radove......malo drugačije ali sjajna ideja za mene.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Sandra odlični
![]() |
|
![]() |
|
Ja ti izrežem rižin papir koliko mi treba pa još malo šire i zalijepim selotejpom na papir za printanje. Kada lijepiš moraš paziti da ti bude čim ravnije inače ga nagrišpa. Stavim u printer i lagano pridržavam rukom odozgora da ga ravno povuče (ponekad povuče i zgužva, onda sve ispočetka). Isprintam i to je to. Koristim čisto bijeli papir da mi boje budu točno takve kakve jesu.
|
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
dobro nam dosla ti i tvoji lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
I daj mi reci kako ide to printanje,ne zgužva ti printer papir?
|
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Tek sad vidim da sam ti odgovorila samo za stolicu. Na platnima su slike sa neta isprintane na rižinom papiru.
|
|
![]() |
|
Listići, bubamare i leptiri su sa decoupage papira nabavljenog u Chemacu, a kako ima puno vitica i izrezivanje mi se za tu količinu činilo kao prava noćna mora kupila sam si i specijalni nožić i super se s njim radi, zaista se brzo reže.
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Lijepi radovi. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sandra jako lijepi radovi,i jako zanimljivi,motivi su mi prekrasni..i dobro nam dosla
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Dobro došla Sandra
![]() Želim ti ugodno druženje i da nam pokažeš puno lijepih radova
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo bravo, dobrodošla, imat ćemo mi štošta od teb
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dobro došla Sandra! Radovi su jako lijepi, meni najljepši štok između vrata! Super!
![]() |
|
![]() |
|
Najobičniji 80 gramski papir, isprintano s interneta, zaljepljeno na shabby chic obrađenu stolicu izmoljenu iz konobe dobrog kolege, premazano opet ljepilom i presprejano prozirnim autolakom. Inače slike su zalijepljene sa svih strana stolice, slikala sam samo gornju plohu i jednu stranu. Malo mi je bio problem pogoditi nijanse boja kod printanja, morala sam korigirati jer kada se papir smoči ljepilom slika potamni. I naravno, crna tinta se rado razmazuje pa treba jako paziti. Hvala svima na pohvalama!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |