Darla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | ||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bravo darla...ja sam prošle godine napravila jednu ovakvu školjku i super se radi na njima...
![]() zaboravih prokomentirati pločice..one su mi posebno lijepe zato što su male...mislim da sam tu salvetu vidjela u Plodinama.
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|||
prekrasno
|
||||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
darla neznam sto mi je ljepse,stvarno super ideje imas
![]() |
||||
![]() |
||||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|||
U kojem Konzumu?
Ja sam svako malo po Konzumima pa nikako da naletim na ovu. Ako ćeš ići za vikend, jel možeš uzeti i paket za mene?
|
||||
![]() |
||||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|||
u Konzumu u Čakovcu. Paket sam i mislila uzeti za tebe
![]() |
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Darla a ti si bila jakooooo vrijedna.
Radovi su zaista posebni.
A što se tiče salveta sa morskim motivima, ja imam neke ali nisu ovakve.Trebala bih poslikati pa staviti da vidiš i ti a i ostali...
Drago mi je da si se malo više "aktivirala" i osvježila forum, mada i ovako ima dobrih radova, ali tvoji su mi baš osvježavajući...
|
||||
![]() |
||||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|||
Ma super! Thanks!
|
||||
![]() |
||||
marianaa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
|||
Radovi su ti odlicni!
Jako mi se svidaju! Bravo!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
curke, mogu ja djeliti troškove sa darlom, i ja bi taj motiv ako pričamo o morskom motivu koje si stavljala na pločice! |
||||
![]() |
||||
|||
Da, to je taj motiv! Kad ih dobijem, pošaljem ti koju.
![]() |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
može, javi mi na pm podatke... |
||||
![]() |
||||
|||
Evo još nešto od mene. Tjedan dana godišnjeg sam iskoristila za čistu uživanciju čupkanja salvetica i ljepljenja
![]() Jaja na koja sam posebno ponosna
![]() Daščica kojoj fali malo patine
![]() I loš pokušaj pittorica.... prvi sam put radila na platnu i još sam isprobavala neke nove boje koje kao slabo pokrivaju, pa sam mislila da će biti dobre za pittorico, ali ništ od toga
![]() |
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Darala....zaista i možeš biti ponosna na jaja....jako lijep motiv i savršena izvedba
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
jajca su za pet
|
||||
![]() |
||||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|||
jaja su za 5!
|
||||
![]() |
||||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|||
jajca su ti naj,naj,naj...........................
|
||||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
a nisu ni maćuhice za baciti
![]() |
||||
![]() |
||||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|||
jaja su za 5,a maćuhice su isto predivne.
![]() |
||||
![]() |
||||
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
|||
Svi radovi su ti vauuuuu!!!!Ali ove školjke su ti mrak.Svaka čast za ideju i izvedbu.
|
||||
![]() |
||||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|||
sve je za pet
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |