Hoya - moje dvorište |
Odgovori | Stranica <1 23456 272> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ovm se ponosi MM |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vrt je prekrasan
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya da li je ova loza neka sorta koja se ne prska i jako brzo raste? Ja sam posadila prošle godine i sad čekam da se popne na nadstrešnicu.
|
|
život je more
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi je prepoznala. Je - fenomenalna je. Kao stolno.
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya odgađam svoj posjet tebi do jeseni kad sazrije ovo prekrasno grožđe.
Da vidimo što nudiš od ranijeg voća?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oš´ mandarine ? Maline? Jagode, šljive ... |
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, pa cjeli zapadni dio grada si okupirala svojim voćnjakom i cvjetnjakom
|
|
RIJEKA
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Psssst, da te susjedi ne čuju!
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je bilo lani - ove godine - 0
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođi, rose! Od proljeća do jeseni - uvijek nešto ima. |
|
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mozda i dođem jednog dana,a gdje zivis?
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka je moj grad ... . A ti?
|
|
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa nije to tako daleko samo 400 km, ali za ovo kod Hoye se isplati-Rose dođi čekamo te.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....gledam tvoj suhozid pa mi skoro pa pomalo zal moga ca san ga srusila, ali kako je vrtic mali a suhozida je bilo fanj, ni bilo druge......stvarno ti je sve jakojakojako srdacno i lipo
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mandarineeee.Kako je slatka ovako malena sa toliko plodova(možda je velika,no ovako mi ne izgleda)
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imali smo i mi vrt na Visu,ima jos uvjek mandarina,naranci,limuna,a svako lito su se sadile pome,sad vrt vise nije u nasem vlasnistvu(nije nikad ni bio,vec je otac uvik vodio brigu o njemu,ah ta podjela imovine...)
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose, kakva ti je to udaljenost! Triša i ja ti skočimo do Splita - samo tako.
|
|
|
|
hoya
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tada je bilo malo stabalce i puno ploda. A sada je veliko. Moram oko nje maknuti dihondru. Ugušila ju je.
Nadam se dogodine plodovima.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |