Klematis - Clematis |
Odgovori | Stranica <1 23456 136> |
Korisnik | |
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata teraca će ti biti preljepa. Meni se definitivno sviđaju one pločice s mozaikom, kad sve bude gotovo imat ćeš pravi mali raj.
Dina samo malo strpljenja i ja nisam mogla dočekati da moj clematis procvjeta, a sad već ima puno cvjetova. I tvoj će uskoro tako. |
|
Sponzorirani linkovi | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ce uskoro procvjetati
ali tjesi me sto sam ga kupila pa se onda mogu i nadati cvjetu |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dina procvjetat će sigurno, čim se vide pupoljci trebat će im najviše dva tjedna...Ja sam nažalost morala svoj crvenog prikratiti na samo 30 cm jer nije uspjeo moj trik s ljepljivom trakom.. ali eto i on je već bacio lijepe nove listiće...i sve to izgleda O.K. za slijedeću godinu...sigurno cvjeta... |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ja na svom ne vidim ni pupoljke
samo sta radis sa njima Donata kad je zima dali ih sklanjas negdje ili ti stoje vani a sto se tice tvog drago mi je da ima novih listica znaci slikice tek dogodine |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikad ona dva nisam sklanjala unutra, jedino sam prve dvije godine stavljala preko njih nekakvu zaštitu..vreću jutenu...i sl. A za slikice malenog, a čuj nikad se ne zna, i mimulus je bilo u komi nakon nevere a sad se opet razbacao i izgleda kao u najboljim danima. |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma ne sumnjam ja u tebe ti si stvarno umjetnik za cvjece stvarno ti se divim
a pitam za clematis zato sto ga nikada prije nisam imala pa neznam sta i kako sa njim |
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jednostavno nisam vise mogla cekati
da mi ova dva procvjetaju pa sam se pocastila jos jednnim stacu kad sam tvrdoglava sve sto vidim moram imati |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma i ja sam takva, ali nažalost nemam prostora
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super cure! Moj novi primjerak ove godine poklonio mi jedan pupoljak i sad ga pokosila nešto, a ja još nisam otkrila što!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Evo moj se na ovoj vručini rascvao
i druga strana(između je surfinija)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedno pitanje za poznavatelje clematisa.Ovaj kaj je gore na slici je posađen u teglu a drugi je u zemlji.Na ovoj se slici ne vidi ali između ta dva grma cvjetova je.Zakaj ovaj u tegli raste ko blesav(već je djelom na krovu) a ovaj u zemlji ništa!????
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno nemam pojma, trebalo bi biti obrnuto.
Da ovaj u zemlji bolje raste od ovoga u tegli.
jedino sto mi pada na pamet je da je zemlja bolja u tegli od ove u tlu pa zato ne napreduje.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nestao mi u slanju post,sad moram opet.
To bi i ja pomislila ali zemlja u kojoj je posađen je dobra a kod sadnje sam joj još dodala komposta malo a i tjedno dobije prihranu.
|
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da se radi o korjenovoj bali...jednostavno clematis posađen u tegli ima manju površinu da pa je na uštrb korijena više potjera u list i cvijet odnosno nadzemni dio biljke, dok onaj u zemlji svoju energiju troši na stvaranje veće korijenove bale, stoga je nadzemni dio biljke manji... ukoliko se ne radi o razlici u kvaliteti zemlje.... Inače shasha clematisi su ti |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta bi mi bez tebe Donata.Žena sve zna
Ažurirao shasha - 22 Srpanj 2007 u 21:52 |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeli je znala ili pretpostavila odgovor, stvarno je i tebe i mene utješila, iako je moj tek ovogodišnji!!! |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jupiii, evo Shashinih ljepotica i ljepotana....Prelijepi su, bravo!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea,i moj je ovogodišnji i onaj jadan i ovaj kaj cvate,pa se i nadam da bude sljedeće godine onaj pravi.
Aurora na obje slike je isti clematis,tj.iz iste tegle,samo se razvuko na dvije strane
|
|
dina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sasha clematis je prelijeeeeeeeeeeeeeep
svaka cast |
|
Donata
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha nemoj , sva sam se ...Iza sebe imam toliko pročitane literature o cvijeću da je jednostavno nešto i ostalo.. ali ne i sve... |
|
Odgovori | Stranica <1 23456 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |