Zeleni ljiljan - Chlorophytum comosum |
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moj ljepotan koji je već dosta izboja podarijo i koje sam podijelila samo mi nikad nije cvijetao
|
|
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas ti je lijep tvoj ljepotan..a pronasla si mu i lijepo mjesto!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
MARKEZIT
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala dzomba vani mi je skoro stalno a sad je veći jer je ovo davno slikano
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam jednobojnog,ali ja ga držim u kući osim kad je kiša.tada iznesem sve cvijeće da ga zalije kiša i da ga malo opere.poslije kiše opet ga unesem.i cvjetao je,mada sam i ja mislio da ne cvjeta.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj tvoj ljepotan je toliko lijep da ni ne treba cvjetati |
|
anagalis
Pustio korijenje Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj nekako ima preduge izboje, dugi su i preko metra
|
|
Tessa
Novo sjeme Pridružen: 12 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok društvo! I ja isto imam dva chlorofituma, jedan zeleno-bijeli, a drugi zeleni i jako dobro uspijevaju.
Vaši su mi svi predivni
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj je napao mali zeleni crv ..Nazalost nisam primijetila odmah tako da nije bas u dobrom stanju..poprskala sam je i sad je trenutno napolju,na prozoru jer taj isti crv je presao i na Kalanchou..poprskala sam i njega i sad ga posmatam..
Sta sad s zelenim ljiljanom?
Liske su mu pune rupica..zute..u losem je stanju?
Da li neko od vas ima neki savjet??
Hvala Vam unaprijed!!
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jasmin,i meni se dešavalo da mi taj zeleni crvić napadne biljke,al većinom one baštenske,ruže pogotovo,ja sam ih uklanjala ručno,i onda sam prskala nekim sredstvom koje sam kupila za tu namjenu....One se obično nalaze ispod lista cvijeta i tako skrivene grickaju listiće....Ako si poprskala nekim sredstvom za suzbijanje štetočina,onda nemaj brige,bar ja sam ih se lako riješavala....
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Ali.. ..poprskala sam ih vise puta..za sad ih kontrolisem,kad stignem-jer nazalost nemam dosta slobodnog vremena....!
Razmisljam da odstranim zute i pojedene liske jer tako je mali i ono malo sto je imao liski uspio ih je "gricnuti" ..
Vidjet cemo..!!
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ove godine sam i ja dobila šareni
ovaj je proljetos posađen a ovaj jesenas |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super su vam moji su već pre veliki i nemam više kud s njima.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su obadvije biljke dosle zajedno,malo sam ih pobrkala.. Sareni ljiljan mi je napao crv i danas sam mu ocistila liske s alkoholom(iz apoteke) i unijela ga u kucu jer nam najavljuju snijeg...a evo slika mog Zelenog ljiljana koji raste pravo lijepo!!
|
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sareni ljiljan se je dobro oporavio i evo kako sad izgleda! Inace sam dobila jos jedan mali koji jos uvijek drzim u casi s vodom i trebam ga presaditi i cim to uradim,ubacujem sliku!!
|
|
|
Hannah87
Upravo klijam Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj klorofit ima problema ovu zimu, naime listovi narastu i onda sami od sebe puknu. Ono što me čudi je da se prelamaju samo ako tlo nije natopljeno vodom, ako zalijevam normalno, to im nije dovoljno, nego se iz zemlje doslovno mora cijediti voda da bi biljka bila zadovoljna. Ako može tako izdržati, onda super, ali me strah da korijen ne istrune.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može biti da i moja ima problem nedostatka vode, iako s obzirom na balončiće koje ima na korjenju, uvijek sam mislila da je ne treba previše zaljevati.
Moj je zeleni, ali su mi puno ljepši oni zeleno-bijeli.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ja bih rekla da ti svoga ne zaljevaš dovoljno.Oni traže puno vode a znak da im voda nedostaje su suhi listovi. A čini mi se da ih kod tebe vidim- znači češće probaj zaljevati i vidjet ćeš razliku...
Sretno!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala proljeće, pa shvatila sam da ih svi vi puno više zaljevate od mene pa sam ga danas doslovce "natopila", vjerujem da će za nekoliko dana biti ljepši. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
MARKEZIT
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša ja imam šareni i 1 ga sedmićno zalijem al ga redovno prskam i ne držim ga preko zime na svijetlom mijestu kao mnogi a moj je i kovrđavi i izgleda super pa probaj da ga malo ošišaš ,a zna nekad da mu i zemlja ne odgovara ili mu je vrijeme da se malo promijeni.sretno
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |