spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Korisnik | ||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
super su ti CD-i!!! bravo....trakicu si samo nalijepila iza??
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Evo..stiže teta Hana ![]() Struktur gel u kombinaciji sa struktru pastom daje " podatniju " ( žitkiju ) smjesu s kojom se lakše dobivaju željeni reljefi, a i manje se trošk nego kad se nanosi sama stuktur pasta, što s obzirom na njenu cijenu i nije zanimariva stavaka u cijeloj ovoj priči ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Ne...spajala sam dva i dva.. dakle isti su motivi s obje strane.. nema rupe na sredini .. a trakice sam unutra (u sredini) priljepila s ljepilom!!
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Hvala hana.. sjedi 5!!
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Lukavice mala....sjedi 5 ![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Spring super su ti CD-i!!!
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
čovječe, a ja prije mjesec dana pobacala brat bratu 30-ak CD-a
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sad bu na kraju ispalo da je moja mama ipak u pravu ![]() Btw, poznata kao hrčak..jer sve skuplja i niš ne baca ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
bravo za cd-e...super su...eto sad smo dve sa cd-acima...ajmo jos curkeeeeeeeeeeee, a zamislite cedeace obojane i sa salvetom kao mobil-dakle vise na par razina ili u mornarskoj mrezi sa skoljkama...eto dala sam malo ideja koje cu probati ja napraviti kad ih skupim okok 20-tak
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
čega 20-ak?? CD-a?? imam ja puno CD-a ak trebaš...
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, spremi mi uz salvete plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ak oces moze ovaj vikend cajanka , ili drugi tjedan na posel..hvala mila
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
spremam se pobacati hrpe cda pa umjesto u smece, naci ce put do spindla a spindl do jassi :) kak sam prije skidala filmove na cdove tak sad imam viska tog smeca tehnickog :) |
||
![]() |
||
|
lalalaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Ostala bez teksta - predivno napravljeno sve, kuglice, CD-i originalna ideja, baš si mudrica.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
CD-ići su ti baš dobri, sviđa mi se što na njima nemaš rupu nego si sve "zatvorila" sa salvetom
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
Ajme kokiću sad sam tek vidjela tvoje kugle od špagwe i tanjure, ma super su, da mi je barem u rijeci nač takve tanjure, pre pre krasno, super pedantno...
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala vam cure na podršci!!
![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
spring ima najotkaceniji vjencic ove godine, samo ga skriva od znatizeljnih pogleda :)
|
||
![]() |
||
|
Ma ne skrivam tam je na Uradi sam na Božičnim ukrasima!!
![]() Hvala Ninochka!! |
||
![]() |
||
|
ja sam vidjela lalalalalalalalalalaaaa
jako lijep...izvolte curke pogledati
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |