Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samobor
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Samobor

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
Korisnik
Poruka
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Prosinac 2007 u 17:16
andrea 01
prelijepe slikice
fontana mi je bas
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2008 u 15:39
Svaka čast na slikama andrea... Samobor je meni i inače jako ljepi grad, sličan mom Novom Vinodolskom, kad budem u Novom uslikat ću pa ću i ja staviti svoje slike... A za Sv. Nedelju znaš i sama da nije nešto uređena...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2008 u 19:25
Andrea, Samobor je prelijep! Baš mi se sviđa i sad mi je još više žao što me put nikada ne vodi na tu stranu. Ovo je vrlo dobra tema jer je to ponekad jedini način da čovjek upozna našu predivnu zemlju. Nadam se da ćeš i u buduće biti vrijedna i staviti još fotkica da uživamo.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2008 u 22:21
Andreić! Prezentacija više nego smile93Kad kreneš prek eko sela u breg preko Stojdrage i pičiš premaKrašiću- divote ne pitaj!
Ja bum krenula od Krašića pa se najdemo na vrhu!

A sad susedo moja prek brega - fašnik?
Jeste već zrušili vladu i poslali sraku? Fašnik bu se još malo zvužgil?!

Krafni su već vruči ili ih više ni nema?

Detalje prosimo!!!

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2008 u 15:44
Jedino po toj cesti smo došli do Stojdrage!!! Sad u nedelju je izlet na Sv. Geru! Pa sam se tebe sjetila...
Vidim ja da kaj se tog tiče imamo mi puno bregova gdje se možemo sastati!!! smile96
Vidim da u gradu još detalje završavaju za fašnik, na Trgu..., a  likovi u Velikoj Gorici osnivaju "Fašničku uniju SMB i VG"!!!
Mi smo na pozornici 3.2.!!! Baš mi se sviđa kaj su odvojili dječje povorke i povorke mjesnih odbora! 3.2. su glavna djeca, mi se spremamo na "Dječji bal"! Od poznatih gostiju sam zapamtila Kiću s Lampašima, Gorana Karana, Houdeka, Psihiće i Ivicu Pepelka!
Toliko za sad!!! Wink
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2008 u 13:23
Si kad išla prek Poljanica prema Jaski! Smrzneš se! Tam ni koze nemreju!

Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2008 u 19:56
Andrea očekujemo slike sa fašnika....smile64
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2008 u 20:14
Originalno poslano od člana Šeflera Šeflera napisao:

Si kad išla prek Poljanica prema Jaski! Smrzneš se! Tam ni koze nemreju!

Vidim ja da se ti znaš dotepsti i do mog Cerja (po MM)!!! Wink
Takav slični (zarastao) put (ali ipak šumski) smo i mi pronašli, ali od pravca Smerovišća... Htjeli piknik napraviti na toj strani, ali nigdje ništa baš primamljivo da stanemo, i tako prošli mi "Šojku", kamenolome...., već i došli na šumski put sa traktorskim tragovima, stari stojadin već je bilo pitanje dali će proći ili ne. Zavoji lijevo, pa desno, ne možeš se više nigdje niti okrenuti i vratiti... kad se opet cesta počela širiti, pa opet makadam, pa krenuli mi niz breg, pa eto i aslafta... kad najednom pred nosom se stvorila tabla "Sveta Jana"!!! smile96
Onda smo se odlučili okrenuti i natrag do Poljanica da ipak stignemo speći meso!!! smile96

Donata, ma znaš da bu aparat radio!!! Poseban naglasak bu bil na grupu "Egipćana"!!! Wink

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2008 u 22:20
Da li je to netko spominjao kremšnite? ...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2008 u 11:21
Ajmo se naći svi u Samoboru, Abdrea predivne slike, predivan grad, a ti si baš vrijedna.smile73a ako su još kremšnite u pitanju, dolazimo odmah.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2008 u 10:09
Evo i ovog pretproljetnog ugođaja sa brijega iznad Samobora!!!

Pogled na Svetu Nedelju preko Kapele Sv. Jurja (Zvjezdana, tu malo desno na Sv. brijegu je onaj privatni botanički vrt koji sam ti spominjala) Wink

Htjeli smo vidjeti kako napreduju radovi na skijaškoj stazi na Sljemenu, a i Zvjezdana nam je trebala mahati sa desne strane iz Svete Nedelje, ali Cry nismo uspjeli uslikati niti jedno niti drugo!!!! LOL

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2008 u 11:48
Slike su prekrasne, baš si nam dočarala  jedan zimski dan, a Zvjezdana još ne maše, možda je na vikendu na moru.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2008 u 14:33
Krasne slikice.Bila sam u Samoboru prije tri godine i bilo je krasno,šetali smo,prelazili mostiće,išli po brežuljcima,papali tople kremšnite.......,njami,njami.Baš je bilo lijepo!
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2008 u 22:14
Maše maše Zvjezdana ali se ne vidi! Ja sam s druge strane brijega! Super su ti slike andrea!
Per aspera ad astra.

Na vrh
stephanotis View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 569
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stephanotis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 12:39
Samobor obožavam. Često smo tamo. Jedva čekam da zatopli pa u Samobor!!!LOL
Divlje vode su mi super. Sad mališa ( sad će imati dvije godine) već kuži životinje pa ćemo skoro ići malo... Bila s njim već na ljeto.
Ja sam prije živjela u Ključu Brdovečkom ( malo selo kod SLO granice), pa bi išli skuterom preko skele. Kad se samo sjetim. A tek kupanje na Vugriščaku. Da me neko pita, odmah bi se preselila u Samobor. Samo još da predložim ovima u firmi da ju presele malo bliže...LOL
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 14:49
Di ste planinari! Jel bu kakva šetnja prek Poljanica prema Jaski skoro?
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 15:11
Uskoro ćemo mi "U planine... jer tamo nema zime"!!!! LOL

A evo jednog zapuštene okućnice starog Vagnerovog dvorca koja u ovo doba najljepše izgleda.... pogledajte  (tokom ljeta nitko ga ne održava, pa znate...)!!! A vjerujem da ima i par stabala povijesnih godina... Cry

Doduše, dvorac je na prodaju, ali ja ipak čuvam svoju ušteđevinu za nešto drugo, pa... prepuštam drugima ovo zdanje!!!! smile96
Dvorac bum drugom zgodom slikala, toliko me oduševilo ovo polje šafrana da sam na njega i zaboravila!!! Wink
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 15:37
smile55  a vidi šafrana ! nije li za njih ipak još malo rano u ovom našem podneblju?
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 23:18
A tek da se ova slika vidi predveče! Sve samo u boji šafrana! Nešto fantastično!
A izgleda da im položaj i sunce odgovara, kad su već sad u punom cvatu!!! Wink
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 22:43
Da točno! Kad je sumrak ta boja u toj količini kao da svjetli. Nažalost to se ne može slikati s ovim našim fotićima. Možda i bolje. Uživo je najljepše!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.