Samobor |
Odgovori | Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea 01
prelijepe slikice fontana mi je bas |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast na slikama andrea... Samobor je meni i inače jako ljepi grad, sličan mom Novom Vinodolskom, kad budem u Novom uslikat ću pa ću i ja staviti svoje slike... A za Sv. Nedelju znaš i sama da nije nešto uređena...
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea, Samobor je prelijep! Baš mi se sviđa i sad mi je još više žao što me put nikada ne vodi na tu stranu. Ovo je vrlo dobra tema jer je to ponekad jedini način da čovjek upozna našu predivnu zemlju. Nadam se da ćeš i u buduće biti vrijedna i staviti još fotkica da uživamo.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andreić! Prezentacija više nego Kad kreneš prek eko sela u breg preko Stojdrage i pičiš premaKrašiću- divote ne pitaj!
Ja bum krenula od Krašića pa se najdemo na vrhu! A sad susedo moja prek brega - fašnik? Jeste već zrušili vladu i poslali sraku? Fašnik bu se još malo zvužgil?! Krafni su već vruči ili ih više ni nema? Detalje prosimo!!! |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedino po toj cesti smo došli do Stojdrage!!! Sad u nedelju je izlet na Sv. Geru! Pa sam se tebe sjetila...
Vidim ja da kaj se tog tiče imamo mi puno bregova gdje se možemo sastati!!! Vidim da u gradu još detalje završavaju za fašnik, na Trgu..., a likovi u Velikoj Gorici osnivaju "Fašničku uniju SMB i VG"!!! Mi smo na pozornici 3.2.!!! Baš mi se sviđa kaj su odvojili dječje povorke i povorke mjesnih odbora! 3.2. su glavna djeca, mi se spremamo na "Dječji bal"! Od poznatih gostiju sam zapamtila Kiću s Lampašima, Gorana Karana, Houdeka, Psihiće i Ivicu Pepelka! Toliko za sad!!! |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Si kad išla prek Poljanica prema Jaski! Smrzneš se! Tam ni koze nemreju!
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea očekujemo slike sa fašnika....
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da se ti znaš dotepsti i do mog Cerja (po MM)!!! Takav slični (zarastao) put (ali ipak šumski) smo i mi pronašli, ali od pravca Smerovišća... Htjeli piknik napraviti na toj strani, ali nigdje ništa baš primamljivo da stanemo, i tako prošli mi "Šojku", kamenolome...., već i došli na šumski put sa traktorskim tragovima, stari stojadin već je bilo pitanje dali će proći ili ne. Zavoji lijevo, pa desno, ne možeš se više nigdje niti okrenuti i vratiti... kad se opet cesta počela širiti, pa opet makadam, pa krenuli mi niz breg, pa eto i aslafta... kad najednom pred nosom se stvorila tabla "Sveta Jana"!!! Onda smo se odlučili okrenuti i natrag do Poljanica da ipak stignemo speći meso!!! Donata, ma znaš da bu aparat radio!!! Poseban naglasak bu bil na grupu "Egipćana"!!! |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je to netko spominjao kremšnite? ...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajmo se naći svi u Samoboru, Abdrea predivne slike, predivan grad, a ti si baš vrijedna.a ako su još kremšnite u pitanju, dolazimo odmah.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ovog pretproljetnog ugođaja sa brijega iznad Samobora!!!
Pogled na Svetu Nedelju preko Kapele Sv. Jurja (Zvjezdana, tu malo desno na Sv. brijegu je onaj privatni botanički vrt koji sam ti spominjala) Htjeli smo vidjeti kako napreduju radovi na skijaškoj stazi na Sljemenu, a i Zvjezdana nam je trebala mahati sa desne strane iz Svete Nedelje, ali nismo uspjeli uslikati niti jedno niti drugo!!!! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su prekrasne, baš si nam dočarala jedan zimski dan, a Zvjezdana još ne maše, možda je na vikendu na moru.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne slikice.Bila sam u Samoboru prije tri godine i bilo je krasno,šetali smo,prelazili mostiće,išli po brežuljcima,papali tople kremšnite.......,njami,njami.Baš je bilo lijepo!
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maše maše Zvjezdana ali se ne vidi! Ja sam s druge strane brijega! Super su ti slike andrea!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samobor obožavam. Često smo tamo. Jedva čekam da zatopli pa u Samobor!!!
Divlje vode su mi super. Sad mališa ( sad će imati dvije godine) već kuži životinje pa ćemo skoro ići malo... Bila s njim već na ljeto.
Ja sam prije živjela u Ključu Brdovečkom ( malo selo kod SLO granice), pa bi išli skuterom preko skele. Kad se samo sjetim. A tek kupanje na Vugriščaku. Da me neko pita, odmah bi se preselila u Samobor. Samo još da predložim ovima u firmi da ju presele malo bliže...
|
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Di ste planinari! Jel bu kakva šetnja prek Poljanica prema Jaski skoro?
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uskoro ćemo mi "U planine... jer tamo nema zime"!!!!
A evo jednog zapuštene okućnice starog Vagnerovog dvorca koja u ovo doba najljepše izgleda.... pogledajte (tokom ljeta nitko ga ne održava, pa znate...)!!! A vjerujem da ima i par stabala povijesnih godina... Doduše, dvorac je na prodaju, ali ja ipak čuvam svoju ušteđevinu za nešto drugo, pa... prepuštam drugima ovo zdanje!!!! Dvorac bum drugom zgodom slikala, toliko me oduševilo ovo polje šafrana da sam na njega i zaboravila!!! |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a vidi šafrana ! nije li za njih ipak još malo rano u ovom našem podneblju?
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A tek da se ova slika vidi predveče! Sve samo u boji šafrana! Nešto fantastično!
A izgleda da im položaj i sunce odgovara, kad su već sad u punom cvatu!!! |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da točno! Kad je sumrak ta boja u toj količini kao da svjetli. Nažalost to se ne može slikati s ovim našim fotićima. Možda i bolje. Uživo je najljepše!
|
|
Odgovori | Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |