Roberta - decoupage galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad sam baš otvorila sličicu ona sam skužila da zdjelice nisu staklene...meni su izgledale više kao glinene
![]() A i cijena je super ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Hvala Hippy, svaki komentar od takve majstorice mi puno znači
![]() maćuhice su inače rađene od drvenih zdjelica kupljenih u lokalnoj knjižari za 16 kn par
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Sve ti je jako lijepo.....
![]() ali moj favorit su ove zdjelice sa maćuhicama.....nekako su mi posebne ( možda zato kaj si ih radila za baku ![]() To su staklene zdjelice? ![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |