Felicia ameloides |
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možeš ju razmnožit grančicom, ali je ipak malo prerano...moja je biljka porijeklom reznica od Dude-Lave!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehhe sara ,ja se nadam vec sljedeci tjedan da cemo mi punom parom bit u vrtu...
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e moja kamenjar, malo buš ti pričekala iako si na Viru!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa i ta tvoja je od grančice, ali sačekaj još malo, bar mjesec dana, imati će više šanse da se uhvati |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam zadovoljna svojom felicijom,suse joj se listici...a vidim da joj na nekim stabljikam aizbijaju novi ...al ne izgelad mi uopce lijepo ni zdravo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet ja na feliciji,pa ovako,mislila sam da je moja felicija bolesna al nije ,nego je samo prerasla teglu i nije imala dovoljno mjesta ...malo me iznenadilo brzina rasta njenog korjena jer sam je posadila u vecu teglu jesenas i evo vec ju je ispunila,danas je dobila za 2 broja vecu teglu
|
|
Vir |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašto je ne posadiš u vrt? Moje su već godinama u vrtu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK, predivna je! taj cvijet nikad nisam vidila uživo.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja se ipak smrzla, bila je na udaru bure i snijega, a bila je prekrasna
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar, i ja sam primijetila da se na mojoj biljci suše listići...jednostavno sam ih maknula i na tim mjestima, potjerali su novi i zdravi...
za razliku od ovih predivnih primjeraka posađenih u vrtu od Lantane i Otok, moja felicija u tegli još ne cvate, a oblikom se pretvorila u viseću biljku
|
|
zagreb |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saro pogledaj joj korjen,ja sam se iznenadila kad sam vidla kako je stisnuta bila,nikakavo cudo da su se listovi susili ...mozda i ja svoju stavim u vrt ,u tegli mi je iskljucivo zbog toga da je gledam dok pijem kavu
|
|
Vir |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana nemoj se ljutit, ali moram ti ukrast ovu sliku, ma doći ću opet do nje, floriana je u Rijeci, vjerujem da će je imati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trisa a gdje je tvoja felicija,imala si je...kod mene na placu bile felicije po 10 kn ,ja kupila par za moje prijatelje al sebi se nisam sjetila kupit jos jednu
|
|
Vir |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je moja felicija, sva se objesila od težine grančica, poslije cvatnje slijedi orezivanje:
|
|
zagreb |
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa dobra je saro ,liejpi su joj listovi..moaj je losija al se nadam sad da krene kad sam je presadila
|
|
Vir |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja sam se danas ponovila za jednu, puunu pupova pa sad očekujem oblak plavog cvijeća.
|
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobra je, ali ja bih htjela da je uspravnoga rasta...danima sam skidala suhe listiće i sada je OK što se toga tiče
|
|
zagreb |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nježna biljka plavog cvijeta
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Triša]
E pa zar nitko nema tu predivnu biljčicu da stavi malo slika. Znam da naše otočanke imaju sreću i rastu im u vrtovima, no na žalost kod mene mora biti u vazi i zimi je moram spremiti.No dok je vani uveseljava me svojim plavim "tratinčicama"
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |