Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji kilometri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji kilometri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:28
ovo su putevi do nje

tu negdje na vrhu brega smo mi u kleti kak bi mi rekli pri pelnici

evo i mog sina na biliklu vole otići na bajkovima gore

sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:30
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Baš lijepo! Hier%20klicken!   Kako si razmnožila gliciniju? Kupljena ili možda može i iz reznica?

mama je imala pa sam uzela iz korijena jer nakon nekog vremena širi se ko luda i primila se bez problema
sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:35
malo raslinja oko šume i u šumi

borovnica

erika i vrijesak se isrepliću

tu i tamo pokoji hrastić inače je oko kleti pretežito kestenova šuma ,ima bukve,graba...

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:39
pogled od Slovenije do Novog Zagreba (baš tim redom) žao mi je samo kaj nije bilo sjevera da nebo bude čisto a slike jasnije

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:51
druga strana pogled s balkona

Japetić

kolko sam skužla tu negdje pod Plješivicom s druge strane brega su Šefi i Miha

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:54
pričala sam o poskocima ,e da u tom dijelu zna ih se naći

sutra je novi dan
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:54
Morti se v pelnici najde koja brenčica?
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:57
ima brenčice i mejaštva ma sega sam treba bit gori
sutra je novi dan
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 08:28
To se zove opširan slikovni raportsmile141
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 09:36
Dugokosa, baš si si dala truda i sve si nam tako lijepo opisala. No pravi putopis do tvoje kleti, pogledi sa svih strana, a tek vrt - ludilo, pa začinsko bilje, pa cvijeće, pa ne znam što još spomenuti - sve je bajka.smile71
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 09:49
Thumbs%20Up
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
ammmikulic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 58
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ammmikulic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 10:24
dugokosa naslov teme mi je super ali ono sto si nam predstavila je jos bolje!prelijepo je i stvarno si dajes truda.nadam da ces naci pravo mijestoza svoje cvjetice i biljcice
Ana Marija
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 21:29
Baš sam uživala u tvojim slikama, a zapazila sam slijez...ljiepo te prosim da mi sačuvaš par sjemenki, jednostavno patim za tom biljčicomsmile71
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 22:49
Suseda, pa baš sam si mislila gdi si mi ti?
Slike su predivne naravno, a posebno pogledi sa kleti!!!! smile141
Sad si sve gruntam gdi bi te to mogla najt!!! smile96
Vidim da lepo se vidi kao sa Tepca, ali... sve me zbunjuje onaj dio sa označenim Kotarima i Plešivicom, koja se ono kapela vidi na toj slici?
Ajde, otkrij mi gdi je ta klet, da ne treba čitavu okolicu preiskat!!! smile79
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 22:49
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Baš sam uživala u tvojim slikama, a zapazila sam slijez...ljiepo te prosim da mi sačuvaš par sjemenki, jednostavno patim za tom biljčicomsmile71

Će očeš sljez dojti v Sanobor na kavu!!!! smile96 smile79
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 23:02
A tako znači, i kavu bi mogla dobiti? smile156

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 23:10

Ak ti se posreći naša dobra volja, dugokose i mene, možda i koju kremšnitu!!! smile96
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 00:26
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Ak ti se posreći naša dobra volja, dugokose i mene, možda i koju kremšnitu!!! smile96

može sam dojdi tam negde u 9 mj kad sam više doma a manje u mosl.

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 00:35
Andrea moja klet ti je iznad Otruševca u Rebri,a crkva je Sv Filipa i Jakova na Gradišču, na Kotarima se vidi župni dvor i malo crkve Sv Lenarda a kad nema lišča vidi se i Sv Jura na Tepecu i Sv Križ u Otruševcu sve u svemu blizu svega a opet milina i tišina "SVE VAS GLEDAM"smile96 u okolici Samobora a ne Zagreba kak bi se to reklo
sutra je novi dan
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2008 u 13:27
Pregledala sam i ovaj drugi dio...glicinija ti je predivna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.