moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Korisnik | ||
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ovo su putevi do nje
![]() ![]() tu negdje na vrhu brega smo mi u kleti kak bi mi rekli pri pelnici ![]() evo i mog sina na biliklu vole otići na bajkovima gore ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
|
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
malo raslinja oko šume i u šumi
borovnica ![]() ![]() erika i vrijesak se isrepliću ![]() tu i tamo pokoji hrastić inače je oko kleti pretežito kestenova šuma ,ima bukve,graba... ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
pogled od Slovenije do Novog Zagreba (baš tim redom) žao mi je samo kaj nije bilo sjevera da nebo bude čisto a slike jasnije
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
druga strana pogled s balkona
![]() Japetić ![]() ![]() kolko sam skužla tu negdje pod Plješivicom s druge strane brega su Šefi i Miha ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
pričala sam o poskocima ,e da u tom dijelu zna ih se naći
![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Morti se v pelnici najde koja brenčica?
![]() |
||
![]() |
||
|
ima brenčice i mejaštva ma sega sam treba bit gori
|
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
To se zove opširan slikovni raport
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dugokosa, baš si si dala truda i sve si nam tako lijepo opisala. No pravi putopis do tvoje kleti, pogledi sa svih strana, a tek vrt - ludilo, pa začinsko bilje, pa cvijeće, pa ne znam što još spomenuti - sve je bajka.
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
![]() |
||
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
||
![]() |
||
ammmikulic ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 58 |
|
dugokosa naslov teme mi je super ali ono sto si nam predstavila je jos bolje!prelijepo je i stvarno si dajes truda.nadam da ces naci pravo mijestoza svoje cvjetice i biljcice
|
||
Ana Marija
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Baš sam uživala u tvojim slikama, a zapazila sam slijez...ljiepo te prosim da mi sačuvaš par sjemenki, jednostavno patim za tom biljčicom
![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Suseda, pa baš sam si mislila gdi si mi ti?
Slike su predivne naravno, a posebno pogledi sa kleti!!!! ![]() Sad si sve gruntam gdi bi te to mogla najt!!! ![]() Vidim da lepo se vidi kao sa Tepca, ali... sve me zbunjuje onaj dio sa označenim Kotarima i Plešivicom, koja se ono kapela vidi na toj slici? Ajde, otkrij mi gdi je ta klet, da ne treba čitavu okolicu preiskat!!! ![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Će očeš sljez dojti v Sanobor na kavu!!!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
A tako znači, i kavu bi mogla dobiti?
![]() |
||
![]() |
||
|
Ak ti se posreći naša dobra volja, dugokose i mene, možda i koju kremšnitu!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
može sam dojdi tam negde u 9 mj kad sam više doma a manje u mosl. |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
|
Andrea moja klet ti je iznad Otruševca u Rebri,a crkva je Sv Filipa i Jakova na Gradišču, na Kotarima se vidi župni dvor i malo crkve Sv Lenarda a kad nema lišča vidi se i Sv Jura na Tepecu i Sv Križ u Otruševcu sve u svemu blizu svega a opet milina i tišina "SVE VAS GLEDAM"
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Pregledala sam i ovaj drugi dio...glicinija ti je predivna
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |